Advent na Plitvičkim jezerima – uronite u prirodu i uživajte u blagdanskom ozračju

Doživite čaroliju manifestacije Advent na Plitvičkim jezerima, uronjeni u prirodu, okruženi mirisima blagdana i bajkovitom zimskom atmosferom u samom srcu Plitvičkih jezera.

advent na plitvičkim jezerima
Advent na Plitvičkim jezerima

Adventska čarolija bit će dostupna na dvije lokacije – u Buffetu Slap na Ulazu 1 i u Zimskom vrtu hotela Jezero. Od 9. prosinca 2023. do 2. siječnja 2024. godine dođite i uživajte u posebnim trenucima sa svojim najdražima!

///Popis najboljih adventskih događanja

Buffet Slap od 10. prosinca 2023., svakim će danom od 7 do 17 sati imati adventsku gastro ponudu, a od 8 do 13 sati moći ćete se družiti s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz. Zimski vrt hotela Jezero radit će vikendima, od petka do nedjelje od 14 do 22 sata. I ovdje će posjetitelji moći uživati u adventskoj gastro ponudi i druženju s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz.

Baka Mraz i Djed Božićnjak
Baka Mraz i Djed Božićnjak na Plitvičkim jezerima

Otvorenje Adventa na Plitvičkim jezerima zakazano je za 9. prosinca u hotelu Jezero uz adventsku gastro ponudu te druženje s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz uz aktivnosti.

///Od 1. studenoga na Plitvička jezera uz značajno niže cijene ulaznica

hotel jezero zima
Zimski vrt hotela Jezero

Tako ćete se od 15 do 18 sati moći provozati kočijom ispred hotela Jezero. Mlađi će od 15:30 do 18 sati u Kongresnoj dvorani hotela Jezero moći sudjelovati u oslikavanju lica odnosno facepaintingu, a u 18 sati započet će predstava “Čarobna zima – Klaun Šarenko”.

///Imamo najbolji prijedlog za doček Nove godine: Doživite ličku zimu na Plitvičkim jezerima

advent na plitvičkim jezerima
Kočija Djeda Božićnjaka

Posjetite Advent na Plitvičkim jezerima i kreirajte nezaboravne trenutke dok šećete stazama Plitvičkih jezera. Zabilježite čaroliju blagdanskog duha fotografijama s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz.

Izvor i foto: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.