Baranja Wine & Walk – upoznajte Baranju kakvu još niste vidjeli

U Baranji je sve u znaku vina, pa i sam njezin naziv na mađarskom znači vinska majka bor – vino i anya – majka. I ove godine sve vinoljupce u Baranji očekuje još jedno izdanje popularnog Baranja Wine & Walk programa. Izvrsna je to promocija vina i vinskih cesta Baranje kao vinske regije.

Organizator Turistička zajednica Baranje poziva vas da se prijavite na najuzbudljiviju šetnju svog života. U potrazi za vinarima i njihovim vrhunskim kapljicama, upoznajte Baranju kakvu još niste vidjeli.

Staza duga 13 kilometara proteže se “baranjskom planinom”, divnim vinogradima i rodnim poljima, a na njoj vas očekuje 12 postaja s najboljim kapljicama i baranjskim delicijama.

Na vinskoj stazi očekuje vas 11 vinarija, od Belja, preko Gerštmajera, Horvata, Josića, Kalazića, Kolara, Kusića, Pinkerta, preko Svjetlih dvora do vinarija Szabo i Zajec. Na putu su osigurane i dvije gastro točke. Na prvoj će vas ugostiti Udruga kuhara i slastičara Osječko-baranjske županije i chef Ivan Đukić, a na drugoj Obiteljsko-poljoprivredno gospodarstvo Hudobec.

Kotizacija u visini od 200 kuna uključuje: vinsku čašu, majicu, kartu brda, degustacije vina na 11 lokacija i dvije gastro lokacije. Prijaviti se možete na POVEZNICI uz napomenu kako je obavezna pojedinačna prijava svakog sudionika.

Na kraju recimo kako su organizatori za sudionike Baranja Wine & Walk pripremili još nekoliko iznenađenja, ali to će ipak sačuvati za 12. lipnja 2021.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.