Beer & Food Festival okupit će prave ljubitelje craft piva u Omišlju

Beer & Food Festival u Omišlju razvio se iz dobro poznatog Craft Beer Festivala i nove lokacije za održavanje manifestacija koji su “uvršteni” u program Turističke zajednice Općine Omišalj, točnije na lokaciju Spomen-parka u Omišlju. Spomen-park svojom pozicijom pruža dovoljno intiman prostor u centru mjesta za uživanje u glazbi te gastronomskoj ponudi koju pruža Beer & Food Festival.

Festival se održava dva dana, 6. i 7. kolovoza s početkom u 21 sat. Subota je rezervirana za zanimljivi i sve popularniji mladi sastav BluVinil koji već neko vrijeme osvaja publiku svojim izričajem i hitovima poput “Apaši” i novog hita “Zasjeda”. Po svojoj kvaliteti i karizmi predstavljaju jedan od najperspektivnijih domaćih bendova za sve željne dobre zabave uz pop-rock zvuk.

Popularni opatijski showman Dražen Turina Šajeta okupirat će Omišalj u nedjelju, uz njegov fantastičan izričaj i humor neće faliti energije za dobru zabavu, stoga vas očekujemo u Omišlju u što većem broju.

Ponuda piva organizirana je s mladim i sve popularnijim lokalnim brendom iz Drivenika, koji su svoju pivovaru i nazvali po svom sjedišu – Drivenik Brewery. Kako prenose svoje su prvo komercijalno craft pivo nazvali Kirica. Kirica je lager pivo, pilsner s češkim i njemačkim sastojcima. Bogatog je okusa te u ustima nakon kušanja ostavlja ugodnu voćnu notu. Imenom i vizualnim identitetom piva željeli su doprinijeti promidžbi Kvarnera.

Gastronomska ponuda razveselit će sve posjetioce koji dobro poznaju Kings Caffe & Food Pub Rijeka, a sigurno ćete naći nešto za sebe i u ponudi piva: Perun lager, Birra Fiumana golden ale i Svarožić seassion.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.