Beeram domaće vol. 5: pivom i plesom pobijedite vrućinu

Oslobodite se od obaveza ovog prvog vrelog srpanjskog vikenda, jer u Vinkovcima se događa 5. izdanje craft festivala Beeram domaće. Nakon dvije pandemijske godine i bezbroj muka vezanih uz organizaciju festivala u vrlo složenim uvjetima, organizatori su sretni i ponosni što vas ponovno mogu pozvati na staro-normalno-najnormalnije uživanje u 40-ak vrsta domaćih craft piva. Točit će se – među ostalim – Valens, Beckers, Black Hat, Funky, Mali div, Zmajska, Varionica, Nova runda, Primarius, Devetka i Mlinarica, pa je festival Beeram domaće jedinstvena prilika za kušati neka izvrsna piva koja nisu uvijek i svugdje dostupna.

Peti Beeram domaće festival će se održati u Vinkovcima, na istom mjestu kao i prošle godine, u parku Lenije, 1. i 2. srpnja. Radno vrijeme oba festivalska dana bit će od 16:00 do 2:00 sata iza ponoći.

Uz craft piva, na festivalu će biti i ponuda bezalkoholnih i drugih pića, kao i vrhunska gastronomska ponuda. Kao i svake godine do sada, organizator je mislilo i na najmlađe posjetitelje kojima će biti osiguran kutak za aktivno uživanje.

Priča o prvom i jedinom vinkovačkom craft festivalu započela je prije četiri godine, kao ideja i inicijativa vlasnika jedine vinkovačke craft pivovare Valentinijan, Ivana Vorgića. Prvo je izdanje festivala privuklo 12 pivara i velik broj posjetitelja, pa je to iznimno zanimanje za craft pivo ponukalo organizatora da nastavi s održavanjem festivala – i u dobrim i u lošim vremenima

Osim kušanja mnogobrojnih vrsta craft piva u večernjim satima festivala će svakako uživati i glazbeni sladokusci. U petak 1. srpnja će ih zabavljati dva osječka DJ-a – Goran Šimunović poznatiji kao DJ Sheepatz, te DJ Inspektor Maska.

Subota je pak rezervirana za legendarnu i po mnogočemu jedinstvenu splitsku rap/hip-hop/rock grupu T.B.F. koja najavljuje ludi i veseli provod do kasnih sati.

Dođite i zaboravite vrućinu uz pivo i ples!

Foto: Beeram domaće

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.