City break Srijema i Slavonije: Najbolje fotografije na izložbi

Turistička zajednica Vukovarsko–srijemske županije raspisala je nagradni natječaj pod nazivom “City break Srijema i Slavonije” te pozvala sve ljubitelje fotografiranja da svojim radovima prikažu kulturno – povijesne znamenitosti i tradiciju Vukovarsko – srijemske županije, priču ili autentičan doživljaj manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru.

Srijem i Slavonija
Foto: Barbara Ležaić

Turistička zajednica imenovala je Povjerenstvo koje je prema kriterijima nagradnog natječaja ocijenilo tri najbolje fotografije te su odabrane i tri fotografije prema odabiru pratitelja  na društvenim mrežama.

Nagrađene fotografije “City break Srijema i Slavonije”

Prema odabiru pratitelja na društvenim mrežama nagrade su dobili:

  1. Tihana Koprtla, stablo u Cerni
  2. Kristina Skoko, crkva sv. Luke – Lučica u Lipovcu
  3. Nikolina Brdarić Nongradi, park šuma Adica – rijeka Vuka

Najbolje tri ocijenjene fotografije prema Povjerenstvu:

  1. Josip Mađarević, mliječna staza iznad šatora na Grabovu
  2. Goran Lončar, cesta Vukovar – Sotin
  3. Vedran Čuljak, tradicija u Ceriću
city break
Foto: Davorin Krešić

Što su vidjeli i zabilježili predstaviti će na izložbi radova prijavitelja “City break Srijema i Slavonije” u utorak, 7. studenog 2023. u Galeriji fotografije Meraja s početkom u 18:30 sati u Vinkovcima. Na svečanoj izložbi pobjednicima i ostalim sudionicima natječaja, župan Damir Dekanić uručit će nagrade za kreativan rad.

– Pozivamo sve ljubitelje fotografije da nam se pridruže na izložbi i uživaju u prizorima naše županije, uhvaćenim objektivima fotografa koji su se prijavili na natječaj, navode iz Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Autor naslovne fotografije: Adrian Antunović
Izvor i foto: Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.