Croatia Airlines od kraja ožujka povezuje Zagreb s tri nove sezonske linije – objavljene su i cijene zrakoplovnih karata

spot_img

Turistička zajednica grada Zagreba i Croatia Airlines i ove godine nastavljaju uspješnu poslovnu suradnju kojom se  kontinuirano unapređuje turistički proizvod glavnoga grada Hrvatske. Upravo zbog sinergije u stvaranju dodatnih vrijednosti, te uz oporavak civilnog zrakoplovstva na globalnoj razini nakon epidemiološke krize, stvoreni su uvjeti za ovogodišnje širenje mreže međunarodnih letova Croatia Airlinesa iz Zagreba u europska odredišta.

croatia airlines zagreb
Croatia Airlines od kraja ožujka povezuje Zagreb s tri nove destinacije

Nacionalni avioprijevoznik u ovogodišnjem ljetnom redu letenja, od 31. ožujka 2024. proširuje zračnu povezanost Zagreba s inozemnim odredištima uvođenjem tri nove sezonske linije: Zagreb – Berlin, Zagreb – Stockholm i Zagreb – Tirana.

Letovi na novoj liniji Zagreb – Berlin planirani su tri puta tjedno  – utorkom, petkom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte putnicima su dostupne po cijeni već od 149 eura.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa na novoj međunarodnoj liniji Zagreb – Stockholm letjet će također tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom, a povratne zrakoplovne karte mogu se kupiti po cijeni već od 159 eura.

Na izravnoj liniji Zagreb – Tirana Croatia Airlines planira dva leta na tjedan – petkom i nedjeljom, a putnicima su na raspolaganju povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 139 eura.

Croatia Airlines, foto: Pixabay

Osim novih sezonskih letova za Berlin, Stockholm i Tiranu, nacionalni avioprijevoznik i ove sezone nastavlja obavljati letove iz Zagreba u Amsterdam, Atenu (via Dubrovnik), Barcelonu, Beč, Bruxelles, Kopenhagen, Frankfurt, London (Heathrow), Mostar, München, Pariz, Rim (via Split i via Dubrovnik), Sarajevo, Skoplje i Zürich, tako da će putnicima biti na raspolaganju ukupno 18 međunarodnih linija iz Zagreba u Europu i obratno.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.