Croatian Zoetrope i Flipbook – animirani suveniri za sve generacije

Domaća ponuda suvenira bogatija je za nove i kreativne suvenire – Croatian Zoetrope i Flipbook – prve hrvatske animirane suvenire za sretne ljude koje su osmislile i dizajnirale iskusne animatorice i kreativke, Maša Udovičić i Mirela Ivanković Bielen.

Animacije s motivima Zagreba i Dalmacije

Posebnost ovih jedinstvenih suvenira je i u tome što su napravljeni od ekološki prihvatljivih materijala. Uz svaki zoetrope i flipbook dobivate gotove animacije s motivima Zagreba i Dalmacije ili prazne papire na kojima možete kreirati svoje vlastito animirano mini remek-djelo.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Croatian Zoetrope i Flipbook izrazito su jednostavni i zabavni za korištenje tako da u njima mogu uživati sve generacije – od najmanjih do najstarijih. Sve što vam treba da postanete animator su bojice, olovka, flomasteri, vodene boje – koja god tehnika vam najviše odgovara.

Croatian Flipbook je mala knjižica od 70 stranica s crtežima u nizu koja realistično dočarava animacijski pokret. Kada stranice knjižice okrećete između palca i kažiprsta, stvarate animaciju.

Croatian Zoetrope je tuljac koji se vrti oko svoje osi. Blizu gornjeg ruba ima vertikalne proreze kroz koji virite u unutrašnjost. A tamo se krije papirnata traka sa sličicama koje tvore animaciju. Prvi Zoetrope nastao je davne 1834. godine i napravio ga je britanski matematičar William Horner.

Dovoljno je zavrtiti svoj zoetrope ili stranice svog flipbooka i gledati kako najljepše znamenitosti Lijepe Naše oživljavaju u rukama djece i odraslih.

Croatian Zoetrope i Flipbook obogaćuju ponudu hrvatskih suvenira jer se radi o modernim, kreativnim i inovativnim proizvodima proizvedenima u Hrvatskoj koji spajaju tradiciju, moderan dizajn i suvremenu prezentaciju.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije