FOTO BLOG: Učka svojim bojama razbuđuje tijelo i um, dok zvukovi u dubokoj šumi nude potpunu relaksaciju

Nedjeljno jutro početkom lipnja, divan dan, nit’ hladan nit’ topao. Krećem s grupom umirovljenika s Kastva prema Učki. Riječ je o aktivnim starijim osobama, punim dobre volje, entuzijazma i pozitive.

blanka kufner - učka - šetnja

U društvu ugodnog vozača, stižemo na Poklon i penjemo se stazom Ravne staje. Očaravajuće zelenilo, procvjetali božuri, đurđice i ostalo cvijeće, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

///Izletište Korita u Parku prirode Učka – raj za planinare i rekreativce

Priroda je ovdje doista predivna, a samo jedna šetnja od nekoliko sati regenerirat će vas i vratiti na osnovne postavke, kako se kaže. Ne vjerujete? Neka vas onda uvjere fotografije!

Zvukovi su opet druga priča, no nju je još teže ispričati tipkajući. Stoga donosimo video, a na vama je samo ugodno se smjestiti u kakav tihi kutak i pojačati ton – eto besplatne antistres terapije!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.