Gorski kotar – doživite sasvim drugačije Valentinovo

Ako vam je dosadilo tradicionalno Valentinovo i želite s najdražom osobom doživjeti nešto posebno, onda je Gorski kotar destinacija za jedan sasvim drugačiji Dan ljubavi. Valentinovo možete provesti u okrilju netaknute prirode i uz pucketanje vatre u kaminu sa svojom najmilijom osobom.

Osnažite dubinsku ljubavnu povezanost tamo gdje priroda voli apsolutno i bezuvjetno, bez skrivanja i bez očekivanja.

Možda se u svakodnevici prepunoj obaveza nakratko zaboravimo te propustimo češće izraziti i podijeliti ljubav s našim najmilijima onako kako mi to najbolje znamo i kako naši najmiliji zaslužuju. No, to se ne može dogoditi u okrilju majke prirode Gorskog kotara, koja će vas inspirirati na dubinsku i bezrezervnu ljubav.

U njenom okrilju svaka naša stanica doslovno oživi i tako osnaženi ne možemo zaboraviti ono što nam je u životu najbitnije. I to možete doživjeti svakoga dana u Gorskom kotaru, ne samo 14. veljače na Valentinovo kada se slavi ljubav.

Tijekom ovog vikenda prožetog ljubavlju Gorani su za vas pripremili istinska iznenađenja. Naime očekuje vas jedan nesvakidašnji obilazak prirode s lokalnim licenciranim vodičem uz priče o ljubavi među životinjama.

Najpoznatija vodičkinja goranskih prostranstava Lynx and Fox posjetiteljima će ispričati kako ljubav cvjeta kod veprova, divokoza, tetrijeba, sova… i velikih goranskih zvijeri medvjeda, vukova i risova. Organizirano vođenje uz edukativne i čarobne priče o ljubavi među životinjama održat će se 12. veljače na ruti od Delnica do Petehovca te 13. veljače na ruti od Fužina do Preradovićevog vrha uz šetnju pored dvaju jezera.

///Drugačije Valentinovo: Šetnje prirodom Gorskog kotara uz priče o životinjskoj ljubavi

U Hribu u čabarskom kraju u organizaciji Astra Divina održat će se obiteljska radionica u prirodi inspirirana danom ljubavi i zaljubljenih. Na radionici će sudionici saznati kako se vole divlje životinje, kako iskazuju svoju naklonost i mogu li se čak i biljke zaljubiti.

Dakako, tijekom intenzivnog boravka u prirodi potrebno je tijelo nutritivno osnažiti, a kod goranskih ugostitelja očekuju vas bogati jelovnici u sklopu Gastroventure à la Gorski kotar, gurmanske avanture koja će probuditi sva vaša čula.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.