HeadOnEast 2021. – izvrsni mirisi i okusi te dobra zabava

Uz najveći panoramski kotač u Hrvatskoj zatvorite puni krug na istoku Hrvatske uz HeadOnEast 2021, tango emocija, glazbe okusa i neke drugačije Slavonije.

U Parku kralja Držislava, “kod Školjke” smjestila se jedna nova, privremena i luda gradska četvrt za Osječane i njihove goste. Bogat program održava se danas i sutra, 29. i 30. prosinca 2021., a evo o čemu se točno radi.

Program HeadOnEast 2021.

Akrobati mirisa i okusa: uz panoramski kotač zavrtjet ćemo cijeli park. Obogatit ćemo ga akrobatima, snagatorim i krotiteljima okusa, mirisa, boja i tekstura slavonsko-baranjske gastronomije.

Mjehurić za ljubitelje kapljice: pivsko-vinska kupola spaja ljubitelje dobre kapljice – i vina i piva pa u šarenilu omiljene manifestacije zajednički uživaju svi.

Kaleidoskop: šarenilo i svjetlosni efekti unijet će festivalsku energiju, a kraj godine učiniti dvodnevnim ljetom usred zime.

Lounge: zimska verzija predaha uz druženje i dobre DJ-e pokazat će i toplu stranu zime . U srijedu su s nama Mangroove, dan poslije Morenosi, a zabavljati će nas i Big Bend Osijek, Vinyl 33 i selekcija domaćih i stranih DJ-a, uz još pokoje iznenađenje.

Svi na istok na ponovno istraživanje i pogled iz nekih novih perspektiva i kuteva. Zaokružimo zimu dinamično, pokretno i snažno.

Naslovna fotografija: Facebook Visit Slavonija Baranja

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.