Idemo u Dubrovnik – veliki popusti za gradske zidine i brojne turističke usluge, čak i gratisi za domaće goste

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pokrenula je promotivnu akciju u sklopu koje su najavljeni brojni popusti i pogodnosti za sve posjetitelje. Akcija je, kako poručuju iz dubrovačke turističke zajednice, prvenstveno namjenjena domaćim gostima, koji su proteklih godina bili tek na šestom mjestu na top ljestvici najbrojnijih turista.

Prema najavama popusti i pogodnosti odnose se na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od kulturnih atrakcija, znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja, turističkih agencija i ugostitelja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Najavljeni su veliki popusti za gradske zidine, Rezervat Lokrum, a Grad Dubrovnik ima akciju za jednu kupljenu dati jednu gratis tjednu Dubrovnik card karticu s kojom po sniženim cijenama svoje usluge nude brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti.

Od 15. do 30 lipnja, gratis ulazak za sve posjetitelje moguć je u Arboretum Trsteno, Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin), Umjetničku galerija Dubrovnika, Dom Marina Držića, Prirodoslovni Muzej, Muzej Domovinskog rata i Lazareti.

Navedeni popusti i pogodnosti uključeni su u promotivnu online kampanju usmjerenu na hrvatsko tržište, a koja će se provesti na četiri popularna nacionalna portala, u trajanju od pet tjedana. Slogan promotivne kampanje je stih našeg akademika Luka Paljetka “Dubrovnik – tamo gdje je srce”. Ova kampanja ima za cilj potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.

Želite li dodatne informacije možete posjetiti stranicu dubrovačke turističke zajednice.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.