Kampovi na Cresu i Lošinju najbolji u Hrvatskoj

Kampovi Baldarin, Slatina i Čikat, smješteni na Cresu i Lošinju, svrstani su među Najbolje kampove Hrvatske za 2024. godinu, a kampovi Grupe Jadranka nagrađeni su nagradom INOVA CAMP 2023. Nagrade su im uručene na ovogodišnjem Kongresu hrvatskog kampinga. Vrijedna priznanja za ove kampove dolaze i iz Slovenije, gdje su proglašeni najboljima u kategorijama Naj kamp Adria te Naturistički kampovi.

cres i lošinj kampovi
Kamp Slatina, izvor fotografije: Jadranka grupa

Nagrada INOVA CAMP 2023, koju Kamping udruženje Hrvatske dodjeljuje kampovima za inovativna rješenja prepoznala je projekt interaktivnih karti brenda Camping Cres & Lošinj, koji predstavlja revoluciju u digitalizaciji te jednostavnim, user friendly rješenjima olakšava proces rezervacije kamping odmora.

Nova interaktivna karta kampa nadogradnja je postojeće s novim dizajnom, rješenjima i funkcionalnostima koje korisnicima pružaju bolje iskustvo u planiranju i boravku u kampu. Karta je namijenjena prije svega za jednostavnu i brzu rezervaciju te omogućuje gostima da odaberu svoj idealan smještaj.

///Pravi raj na zemlji: Donosimo vam popis 7 najljepših plaža Lošinja

Uz INOVA CAMP 2023 nagradu, kampovi Baldarin, Slatina i Čikat svrstani su među Najbolje kampove Hrvatske za 2024. godinu od strane Kamping udruženja Hrvatske.

čikat aquapark
Kamp Čikat – Aquapark, izvor fotografije: Jadranka grupa

Priznanja iz Slovenije

Dodatno priznanje od strane slovenskog kamping web portala Avtokampi.si dobili su kampovi Čikat i Baldarin. Riječ je o izboru najboljeg kampa u Hrvatskoj i Sloveniji prema izboru kampista.

///Divlje, skrivene i prekrasne: 7 plaža na otoku Cresu na kojima ćete odmoriti dušu

Kamp Čikat, dugogodišnji dobitnik priznanja ADAC Superplatz za kvalitetu usluge, osvojio je prvu nagradu u kategoriji velikih kampova na Kvarneru. Time je dokazao kako je omiljeno odredište gostiju iz Slovenije. Tome dodatno svjedoči i podatak o najvećem broju noćenja od svih destinacija na Jadranu drugu godinu zaredom.

cres i lošinj kampovi
Camping Cres & Lošinj

Osim kampa Čikat, u kategoriji naturističkih kampova u Hrvatskoj, prema glasovima gostiju nagrađen je kamp Baldarin, koji je prvi put osvojio prvo mjesto. Kamp Baldarin osim svoje ponude te kvalitete usluge, specifičan je i svojom lokacijom te netaknutom prirodom.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.