Krk Family Bike Story odgađa se za lipanj

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, najavljena biciklistička manifestacija Krk Family Bike Story, koja se trebala održati tijekom ovog vikenda 22. i 23. svibnja, odgađa se za mjesec lipanj.

Krk MTB Family Story je interaktivan doživljaj na dva kotača za cijelu obitelj. Tijekom dva dana, uz vođene biciklističke ture, upoznat ćete gastronomiju i povijest otoka Krka i krenuti u potragu za blagom knezova krčkih Frankopana.

Krk Family Story se odgađa za 19. i 20. lipnja

Krk MTB Family Story priča započinje prvog dana, u subotu 19. lipnja, vođenom kružnom biciklističkom turom koja će vas upoznati s povijesnim i gastronomskim bogatstvom otoka Krka. Ruta duga 25 kilometara s 350 visinskih metara uspona, kreće iz grada Krka preko Lakmartina, Kornića do Punta i natrag do grada Krka. Interaktivna i zabavna, ova je tura prava poslastica za MTB obitelj.

Drugi dan, u nedjelju 20. lipnja, rezerviran je za pravu avanturu za cijelu obitelj. Sudionici voze duž označene staze, te uz pomoć karte traže tragove na terenu kako bi otkrili lokaciju blaga poznatih Frankopana.

Podsjetimo kako cijena kotizacije po osobi za jedan dan iznosi 70, a za oba 100 kuna. Djeca do 13 godina oslobođena su kotizacije. Planirano vrijeme trajanja svake ture je oko šest sati. Za sve sudionike su osigurane i nagrade, a posebno bogate nagrade očekuju prva tri tima koja dođu do blaga.

Prijaviti se možete na dva načina. Na raspolaganju je online prijava obrascom Krk MTB Family Story ili prijava na licu mjesta, prije početka događanja. Dobra vijest za sve one koji nemaju vlastiti bicikl je da im team CycleCroatia nudi mogućnost najma Fully MTB i eMTB bicikala i dječjih sjedalica, uz promotivne cijene. Prva tri prijavljena sudionika moći će besplatno unajmiti eMTB ili MTB bicikl.

Više informacija o samom događanju možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.