Međimurje daje više: Kako do 100 besplatnih atrakcija

spot_img

U vrijeme koronakrize, kada se turističke zajednice diljem Hrvatske bore za svakog gosta, Turistička zajednica Međimurske županije bilježi izvrsne rezultate, koji su plod dobro smišljene kampanje “Međimurje daje više”. Prema pisanju portala HrTurizam.hr u proteklih mjesec dana kampanje, Međimurje je posjetilo više gostiju nego prošle godine, podijeljeno je preko 15.000 kupona i generirano je 3,75 milijuna kuna turističke potrošnje u Međimurju.

Kampanja koja je započela 15. lipnja i traje do 15. rujna prvenstveno je namijenjena domaćem tržištu, odnosno domaćim gostima, koji su prema ovim rezultatima prepoznali kvalitetnu i bogatu ponudu Međimurske županije. Naime, sadržaja u Međimurju ne nedostaje, a za one koji još razmišljaju o posjeti nekoj od destinacija izdvojili smo top-lokacije koje morate posjetiti i iskusiti.

No vratimo se još nakratko rezultatima kampanje u kojoj je u mjesec dana ostvareno je 5.186 dolazaka i 12.887 noćenja, dok je prosječno trajanje boravka bilo 2,48 dana. Prvi pravi efekti kampanje pokazali su se u prvim tjednima mjeseca srpnja, kada je Međimurje posjetilo više gostiju nego prošle godine. Tako je od 1. do 15. srpnja 2020. u Međimurskoj županiji ostvareno 2% više dolazaka nego prošle godine u isto vrijeme. Dakle u godini kada se najviše priča o prihvatljivim gubicima, Međimurje je u prvoj polovici srpnja posjetilo više turista nego u isto vrijeme prošle godine. Taj rezultat nije slučajan, nego je izravna posljedica kampanje “Međimurje daje više”.

Ponovimo još jednom što vas očekuje, ako se odlučite posjetiti Međimurje. Kada potrošite najmanje 250 kuna u nekom od partnera turističke zajednice, na dar dobivate bonus uslugu. Pravo na korištenje bonus usluge u vidu kupona, dobivate od smještajnog, ugostiteljskog ili drugog turističkog ponuđača usluga. S kuponom u ruci možete besplatno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja/ lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga partnera u projektu. Ako vam navedeni bonus i kupon još uvijek nisu dovoljno privlačni, recimo i kako svaki gost koji popuni tražene podatke na poleđini kupona ulazi u nagradnu igru.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.