Međunarodni dan obitelji i u Nacionalnom parku Krka

- Oglas -

Nacionalni park Krka 15. svibnja će prigodno obilježiti Međunarodni dan obitelji, kojim se želi se naglasiti važnost koju međunarodna zajednica pridaje obiteljskom životu i obitelji kao osnovnoj zajednici u društvu, potaknuti djelovanje nadležnih tijela i organizacija u korist obitelji, pružiti podršku uvažavanju i unaprjeđenju obiteljskog života i podizanju njegove kvalitete. Ovogodišnji dan obitelji obilježava se pod sloganom “Obitelj i nove tehnologije” (Families and New Technologies).

Jedan od najmlađih nacionalnih parkova u Hrvatskoj veliki je prijatelj djece i njihovih obitelji. Stoga im se u subotu, 15. svibnja od 12:30 do 14:30 pridružite na Carskom vidikovcu kod etno-sela i zaigrajte podnu igru Discover Krka, složite podne slagalice (puzzle), zaigrajte igru Ulovi komarca ili im se pridružite u bojenju crteža žabe, vretenca i šišmiša.

Javna ustanova Nacionalni park Krka je ponosni partner na projektu e-Dječja kartica – Mudrica, a odobrila je popust od 20% na individualnu cijenu ulaznice za odrasle i djecu od 7 do 18 godina, što se odnosi na sve kopnene lokalitete u Parku. Za djecu mlađu od 7 godina ulaz u Park oduvijek je slobodan.

U povodu Međunarodnog dana obitelji omogućen je i popust na ponude u buffetu Nacionalnog parka Krka na ulazu Lozovac do kraja svibnja, a izabrani gastronomski sadržaj bit će prigodno pakiran zbog mjera prevencije.

Podsjetimo i kako od 1. do 31. svibnja posjetitelji, koji odluče pješice ući u Nacionalni park Krka, ostvaruju popust od 20 % na ulaznice. Radi se o svibanjskoj akciji “Go and walk”, a popust se odnosi na sve individualne ulaznice.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.