Mjesečev vrt – adventska čarolija u zagrebačkom Gornjem gradu

spot_img

U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča.

U Mjesečevom vrtu čaroliju možete pronaći posvuda. Okružite se stotinama zvjezdica koje padaju s breze, sjednite na osvijetljeni Mjesec i poželite posebnu želju, zakoračite u svijet magičnog Mjesečevog cvijeća i poželite nešto lijepo nekome… i napravite najbajkovitije fotografije ovoga Adventa u Zagrebu
 
Tisuće lampica u zlatnom tonu, svjetlosna instalacija mjesečevog cvijeća umjetnice Jelene Petric i skulptura polumjeseca koju su izveli kipari Tomislav Hršak i Matej Vuković pretvorili su ovaj skriveni gornjogradski park u pravo malo umjetničko djelo i jednu sasvim drugačiju božićnu bajku.

No to nije sve – Mjesečev vrt je mjesto dobrih želja i čarolije koju treba dijeliti! Zato ga pronađite na Instagramu i Facebooku, podijelite svoj trenutak na Mjesecu, pogled u zvjezdanu krošnju ili susret s Mjesečevim cvijećem i proširite njihovu čaroliju uz #MjesecevVrt i #AdventZagreb. 

U intimnom i romantičnom ugođaju Mjesečevog vrta možete uživati sve do 7. siječnja. Projekt potpisuju Ana Mikin i Roko Bahat u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Fotografije: Roko Bahat/ Mjesečev vrt

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.