Nagrada Traveler’s Choice Award za 2020. godinu otišla u Liku

Nagrade Tripadvisor-a su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. Najveća svjetska turistička online platforma Tripadvisor ujedno je i najposjećenija turistička stranica u svijetu, odnosno polazna točka svakog putovanja.

Tripadvisor dodjeljuje Travellers’Choice nagradu za smještaj, atrakcije i restorane koji dosljedno dobivaju odlične kritike od putnika i svrstavaju se među 10% najboljih objekata na ovoj platformi. Linden Tree Retreat & Ranch iz Velike Plane u Donjem Pazarištu, malom mjestašcu u srcu Like dobitnik je ovog prestižnog priznanja za 2020.godinu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Linden Tree Retreat & Ranch, Foto: Antun Cerovečki

“Ova nagrada je prepoznavanje našeg napornog rada i zalaganja mojeg tima. Kao pionire transformativnog turizma u Hrvatskoj posebno nas veseli kako smo prepoznati od strane TripAdvisora. Zahvalni smo na prilici da podijelimo ljepote naše zemlje sa gostima u našem smještaju i našim izletima” rekao je Bruce Yerkovich, vlasnik nagrađenog Rancha.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.