On line putopisno putovanje by Travellounge : Vodimo vas na kraj svijeta!

Zanima li vas kako se živi na samom kraju svijeta?

Želite iz prve ruke čuti kako je na najjužnijoj postaji naše planete?

Patagonija i Ognjena zemlja danas su za vas on line i iz prve ruke možete doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Riana Petanjek – Rianatravelmaker provela je 3 mjeseca u južnoj Americi. Na svom putovanju došla je i do zadnjeg grada prije Antarktike. Rianina priča je posebna i zanimljiva i provest će vas danas kroz ovo nezaboravno životno putovanje koje si mnogi priželjkuju.

Kako izgleda grad Ushuaia na jugu Argentine kojeg zovu i FIN DEL MUNDO? Hodaju li gradom samo pingvini ili se može sresti i koji Hrvat? Kako izgleda jedan od najfascinantnijih glečera Perito Moreno i zašto je ovaj kraj jedno od najljepših mjesta na planeti.
O avanturi s kraja svijeta poslušajte online 27.5. u 19 sati na Facebooku Travellounge

Idemo na kraj svijeta! U videu pogledajte dijelić priče o Rianinom putovanju.

Ukoliko vas zanima kako izgleda ovo putovanje i kako se živi na kraju svijeta onda si stavite alarm danas na 19 sati i pođite na online putopisno predavanje by Travellounge – Idemo na kraj svijeta! Patagonija & Ognjena Zemlja. 

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.