On line putopisno putovanje by Travellounge : Vodimo vas na kraj svijeta!

Zanima li vas kako se živi na samom kraju svijeta?

Želite iz prve ruke čuti kako je na najjužnijoj postaji naše planete?

Članak se nastavlja ispod oglasa

Patagonija i Ognjena zemlja danas su za vas on line i iz prve ruke možete doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Riana Petanjek – Rianatravelmaker provela je 3 mjeseca u južnoj Americi. Na svom putovanju došla je i do zadnjeg grada prije Antarktike. Rianina priča je posebna i zanimljiva i provest će vas danas kroz ovo nezaboravno životno putovanje koje si mnogi priželjkuju.

Kako izgleda grad Ushuaia na jugu Argentine kojeg zovu i FIN DEL MUNDO? Hodaju li gradom samo pingvini ili se može sresti i koji Hrvat? Kako izgleda jedan od najfascinantnijih glečera Perito Moreno i zašto je ovaj kraj jedno od najljepših mjesta na planeti.
O avanturi s kraja svijeta poslušajte online 27.5. u 19 sati na Facebooku Travellounge

Idemo na kraj svijeta! U videu pogledajte dijelić priče o Rianinom putovanju.

Ukoliko vas zanima kako izgleda ovo putovanje i kako se živi na kraju svijeta onda si stavite alarm danas na 19 sati i pođite na online putopisno predavanje by Travellounge – Idemo na kraj svijeta! Patagonija & Ognjena Zemlja. 

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.