Otok Krk primio nagradu na najvećem svjetskom turističkom sajmu u Berlinu

spot_img

Na najvećem svjetskom sajmu turizma, ITB Berlin, promotivni film Turističke zajednice otoka Krka, “Echoes of Adventure”, ovjenčan je nagradom. Film koji je producirao talentirani tim Level 52 iz Labina, osvojio je nagradu Golden Star 2024!

ITB Berlin "Echoes of Adventure"
Foto: ITB nagrada za film “Echoes of Adventure”, izvor: Turistička zajednica grada Krka

Ovo izvanredno priznanje filmu je dodijelio cijenjeni međunarodni festival turističkog filma i multimedije Golden City Gate, tijekom jučerašnje svečane dodjele nagrada u Berlinu. Golden City Gate jedno je od najpoznatijih svjetskih filmskih natjecanja u turističkoj industriji.

Film se istaknuo među mnoštvom prijava, impresionirao međunarodni žiri i zaslužio nagradu Golden star 2024! Nagrada je dodijeljena je za turističke filmove na temelju otvorenih prijava, a ocjenjivanje u 18 kategorija povjereno je međunarodnom žiriju od 45 članova.

“Echoes of Adventure” živopisno prikazuje ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, s posebnim osvrtom na biciklizam. Sniman u proljeće 2023. godine, film je zajednički rad svih turističkih zajednica otoka Krka, pod okriljem Turističke zajednice otoka Krka. Prikazuje prirodnu ljepotu otoka, biološku raznolikost i mrežu biciklističkih staza za entuzijaste svih razina.

///“Echoes of Adventure” – provedite aktivan odmor na otoku Krku

Od prekrasnih otočkih vizura do bogate tapiserije prirodne i povijesne baštine, film gledatelje vodi na uzbudljivo putovanje raznolikim krčkim krajolicima te svakim kadrom dočarava bit avanture na otvorenom i poziva gledatelje da istraže ljepote otoka na dva kotača.

ITB Berlin "Echoes of Adventure"
Foto: ITB nagrada za film “Echoes of Adventure”, izvor: Turistička zajednica grada Krka

Otok Krk postaje sve traženija destinacija za outdoor aktivnosti, a ovaj nagrađeni video zasigurno će dodatno pridonijeti njenom promicanju.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.