“Echoes of Adventure” – provedite aktivan odmor na otoku Krku

Doživite čari otoka Krka kao nikada do sada uz “Echoes of Adventure”. Promotivni film ukazuje na prirodne ljepote otoka, bioraznolikost i njegovu razgranatu mrežu biciklističkih staza koje se stapaju s outdoor ponudom otoka Krka.

epic rides krk, Echoes of Adventure
Izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Krka

S kulisom zlatnih krajolika Krka, ovaj je film više od same promocije. On je poziv da zaronite u srce otočnog šarma i njegove outdoor ponude, pomno uređene u skladu sa brand i komunikacijskom strategijom otoka Krka, razvijenom tijekom posljednjih nekoliko godina.

Otputujte u autentične krčke krajeve kroz film koji otkriva zadivljujuće vizure, raznolike krajolike i bogatu tapiseriju prirodne i povijesne baštine. Istraživanje se potom nastavlja mrežom biciklističkih staza, koje vijugaju kroz mirisne borove šume ili vas vode do kristalnog mora, otkrivajući priobalnu privlačnost otoka Krka.

4 Islands Baška
Foto: Ivan Sardi

Otkrijte zašto su krčke biciklističke staze postale glavna tema outdoor entuzijasta – privlačeći rekreativce, ali i aktivne brdske i profesionalne bicikliste. “Echoes of Adventure” obećava učvrstiti reputaciju Krka kao odredišta za boravak na otvorenom.

///Epic Rides Krk: Šotovento – tura za sve ljubitelje biciklizma i druženja

///Godišnji na dva kotača: Najljepše biciklističke staze na našoj obali

“Echoes of Adventure” poziva vas da svjedočite ljepoti Krka i priprema vas za vašu sljedeću avanturu na bajkovitom otoku!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.