“Piknik to go” – nova obiteljska ponuda Nacionalnog parka Krka

Nacionalni park Krka ponovno je otvoren za posjetitelje od 11. svibnja. Promotivne cijene ulaznica od 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu i mlade od 7 do 18 godina, te besplatan ulaz za djecu do sedam godina, dodatno su obogaćene uslugom “Piknik to go”.

Iako koronavirus još uvijek puni novinske naslovnice, turizam kao najpogođenija grana gospodarstva, privlači posjetitelje na sve moguće načine. Koristi od toga na kraju imaju upravo turisti koji se odluče posjetiti neku od netom otvorenih destinacija upravo sada. A sadržaja po povoljnim cijenama ne nedostaje.

Nacionalni park Krka odlučio se spustiti cijene za posjetitelje i dodatno ih darivati dekicom za piknik i popustom na cijene u restoranu s pogledom na Roški slap. Tako je jedan od najmlađih i najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj od subote 16. svibnja pripremio obiteljske pakete ulaznica po cijeni od 100 kuna, koji uključuju ulaznice za dvoje odraslih i do četvero djece (od 0 do 18 god), „Piknik to go!“ voucher kojim se ostvaruje popust na ponude u buffetu NP Krka te brendiranu dekicu. Navedeni voucheri mogu se iskoristiti u ugostiteljskim objektima smještenim na ulazu Lozovac i Roškom slapu, a izabrani gastronomski sadržaj bit će prigodno pakiran u platnenu vrećicu zajedno s dekicom koja ostaje u vlasništvu posjetitelja.

U Nacionalnom parku Krka mislili su i na one s više avanturističkog duha ili želne aktivnog odmora. Šetnja od Visovca do Roškog slapa duga osam kilometara uključuje posjet vodenicama u kojima se može vidjeti kako se nekoć mljelo žito i obrađivala vuna, edukativnoj izložbi Lugareva kuća u posjetiteljskom centru Visovačka kuća „Kuželj“, prezentacijskim sadržajima na Roškom slapu te obilazak Oziđane pećine, špilje u obliku tunela koju je čovjek nastanio prije sedam tisuća godina i s koje se pruža prekrasan pogled na kanjon rijeke Krke.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.