Planule ulaznice za koncert Doris Dragović: Biti gošćom bana Jelačića nije mala stvar!

Dva tjedna uoči glazbenog spektakla Doris Dragović u Zaprešiću, organizator koncerta Turistička zajednica grada Zaprešića objavila je kako su ulaznice za nastup jedne od najvećih glazbenih diva 3. rujna u Novim dvorima, rasprodane, te da je zbog velikog interesa u prodaju pušteno još samo 200 ulaznica.

Još u prvom dijelu kolovoza rasprodane su bile ulaznice za Fan pit zonu i VIP zonu koje su prve planule, a zbog velikog interesa danas je u prodaju pušten dodatni kontingent standardnih ulaznica za slobodno sjedenje. Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija!

– Izuzetno me veseli da smo dva tjedna prije nastupa Doris Dragović u Novim dvorima bana Jelačića rasprodali sve ulaznice. Interes je iznimno velik i vjerujem da će spoj energije i bezvremenskih hitova Doris Dragović te čarobnog ambijenta perivoja ispred dvorca biti dobitna kombinacija. Očekuje nas glazbeni događaj sezone koji će pod zvjezdanim nebom povezati sjajnu glazbu, bajkoviti ambijent, posebno osvjetljenje i nezaboravan doživljaj prepun emocija, istaknuo je Toni Ganjto, direktor Turističke zajednice grada Zaprešića.

Glazbeni ciklus BAN.GLAZBA. USPOMENA. održava se u intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva Novih dvora bana Jelačića, u srcu grada Zaprešića. U perivoju ispred dvorca bana Jelačića ovoga ljeta već su nastupili Massimo i Vanna, a glazbenu čaroliju svojom će pjesmom za dva tjedna nastaviti pisati Doris Dragović.

– Osjećam se vrlo počašćeno! Biti gošćom bana Jelačića nije mala stvar. Zahvalna sam organizatoru na pozivu da budem dio romantične prošlosti s onim što najbolje znam – pjesma. Veselim se susretu sa onima koji uživaju u istome i radosti koju ćemo ponijeti sa sobom u sjećanje za buduće dane, poručila je dalmatinska diva Doris Dragović prije samog koncerta.

Dodatni kontingent ulaznica za 3. rujna pušten je u prodaju putem sustava Entrio.hr na poveznici https://bit.ly/3y95Gwt

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.