Festival bajki će Zaprešić i Nove dvore pretvoriti u čarobno mjesto

- Oglas -

Dođite u Zaprešić na Festival bajki i basni. Zakoračite u svijet najljepših svjetskih priča i družite se s vašim najdražim likovima.

Ovoga proljeća zaprešićki Novi dvori bana Jelačića razbudit će se čarolijom najljepših svjetskih bajki. Festival bajki započinje u četvrtak, 23. ožujka i traje do nedjelje, 26. ožujka. Bajke i basne čitaju se na svaki puni sat od 10 sati ujutro do 19 sati.

Prijepodnevni termini u četvrtak i petak rezervirani su za mališane iz gradskih vrtića i škola. U poslijepodnevnim terminima, kao i cijelu subotu i nedjelju, mogu sudjelovati svi mali i veliki zaljubljenici u svijet priča, legendi i čuda.

Festival će sadržavati čitanje i pripovijedanje bajki i basni te zanimljive interaktivne radionice vezane za poticanje čitanja i umjetničkog izražavanja. Ove godine interakcija će biti organizirana po punktovima gdje će se čitati osam basni. Tako ćete moći uživati u basnama: Dvije koze, Lisica i roda, Lisica i gavran, Nezadovoljna bubamara, Cvrčak i mrav, Kornjača i zec, Lav i miš te Magarac i konj.

festival bajki zaprešić

Uz čaroliju ambijenta Novih dvora i višestoljetnu šumu unutar koje se odvija Festival, kao i pripovjedačke punktove, svi posjetitelji moći će uživati u prigodnoj gastro ponudi te izložbi vilenjaka koja će krasiti Vršilnicu.

Izvor i fotografije: Turistička zajednica grada Zaprešića

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.