Plitvice Holiday Resort – atraktivni kaskadni bazeni oduševili posjetitelje

“Više od odmora, više od prirode” slogan je Plitvice Holiday Resort-a koji se nalazi na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske, u Grabovacu u Općini Rakovica.

Kako bi opravdali slogan, Plitvice Holiday Resort svake godine podižu ljestvicu kvalitete novim investicijama. Nakon investicije u prvi mobilni wellness u Hrvatskoj, sada se u Plitvice Holiday Resort mogu pohvaliti investicijom u novi atraktivni bazenski kompleks.

Jedinstveni izgled kompleksa bazena nije prošao nezamijećeno, a prvi posjetitelji reagirali su s oduševljenjem. Tri kaskadna bazena s vodopadom, skrovitom spiljom i hidromasažom, okružena velikim sunčalištem i moderan pool bar koji se nalazi uz sami bazen, gostima pružaju od svega po malo. Bazen na tri razine s preljevima površine je 264 četvorna metra.

Prošle godine, Plitvice Holiday Resort napravio je prvi mobilni wellness u Hrvatskoj. Osmišljen je u skladu s prirodom i konceptom četiri elementa – zemlja, zrak,voda i vatra. Wellness centar nudi pregršt sadržaja za goste. Ima finsku saunu s pogledom na prirodu, infracrvenu saunu sa slanim zidom (slana soba), jedinstveni tuš doživljaja, relax zonu, vanjsku natkrivenu i grijanu terasu sa hidromasažnim bazenom s cacoon ležaljkom.

Osim dodatne atraktivne ponude, wellness ima i zanimljiv koncept. Naime, wellness gosti mogu koristiti samo pojedinačno, pa nema gužve i drugih gostiju istovremeno.

U krugu od 20 kilometara od Plitvice Holiday Resorta nalaze se brojne kulturne i prirodne atrakcije. Plitvička jezera, Baraćeve špilje i Rastoke predstavljaju vrhunac ponude. Čitavo je područje prepuno jasno označenih biciklističkih staza. U neposrednoj blizini resorta nalazi se pet staza s ukupnom dužinom od preko 60 kilometara. Zato se u Plitvice Holiday Resortu možete unajmiti i električne bicikle Giant, električne skutere Rolla ili obične bicikle.

Lika raste iz godine u godinu, a ovakve investicije su samo motiv više za dolazak i dodatno podižu atraktivnost cijele destinacije.

Izvor fotografija: Plitvice Holiday Resort

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.