Na Plitvička jezera u lipnju po upola nižim cijenama

Nacionalni park Plitvička jezera i u lipnju nastavlja s ponudom sniženih cijena ulaznica. Ovoga puta cijena pojedinačne ulaznice za odrasle iznosi 150 kuna, što je, s obzirom na uobičajenu lipanjsku cijenu ulaznica, popust od 50%. Pojedinačna cijena za studente je 70 umjesto 200 kuna, a za djecu od 7 do 18 godina 35 umjesto 120 kuna.

Snižene su i dvodnevne cijene ulaznica. Za odrasle one tako u lipnju iznose 230 kuna, za studente 110, a za djecu od 7 do 18 godina, 60 kuna.

U Hotelu Jezero do kraja lipnja u ponudi su paketi od dva ili tri noćenja s uslugom polupansiona, ulaznicom u Park, te sat najma čamca na vesla za istraživanje kutaka najvećeg plitvičkog jezera Kozjak. U lipanjskoj ponudi našla su se i dva ili tri noćenja u bungalovima kampa Korana, s BB ili HB uslugom te ulaznicom u Nacionalni park Plitvička jezera.

Uz navedeno tu su i popusti na sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak, jahačke ture na ranču Terra, usluge Adrenalin parka Plitvice te popusti na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana, ukoliko ste odabrali noćenje s doručkom. Za sve vas koji se odlučite ostati tri noći, uz sve navedene popuste, aranžman uključuje ulaznicu u Baraćeve špilje, dok su sat najma čamca na vesla po jezeru Kozjak i najam štapova za nordijsko hodanje gratis.

Bogata gastro ponuda Parka još je bogatija od 28. svibnja, kada je ponovno otvoren i restoran Lička kuća, koji nudi autohtona jela u autohtonom ambijentu. Tu je i bistro Vučnica koji se nalazi dva kilometra od južnog ulaza u Nacionalni park. Recimo i kako restoran hotela Jezero do kraja lipnja nudi menije po promo cijenama.

Ponudu za lipanj u kojoj su se još našli i popusti za vlasnike Hrvatske turističke kartice, cjelokupna gastro ponuda Parka, te pregled svega onoga što možete posjetiti u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera pogledajte na službenim stranicama Parka.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.