Početak listopada uz niže cijene ulaznica na Plitvičkim jezerima

Jesenska paleta boja uskoro će zavladati Nacionalnim parkom Plitvička jezera. Jesen je mnogima najljepše godišnje doba, posebice u destinaciji iznimne prirodne ljepote kojoj se dive milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Nacionalni park Plitvička jezera, baš kao i Nacionalni park Krka, i ove je godine za “Mjesec hrvatskog turizma”, pripremio posebne cijene ulaznica za sve posjetitelje.

Promotivni tjedan obilježen popustima

Tako će u razdoblju od 1. do 9. listopada cijena za odrasle biti 80 kuna (10,62 €). Za studente ulaznica će biti 45 kuna (5,97 €), a za djecu od 7 do 18 godina 35 kuna (4,65 €). Zbog velike potražnje u navedenom razdoblju, ulaznice je obvezno kupiti online putem web stranice Nacionalnog Parka. Donja i Gornja jezera otvorena su za posjetitelje, a vlak i brod voze prema rasporedu.

Tijekom promotivnog tjedna, od 1. do 9. listopada, možete unajmiti drveni čamac na vesla za svega 60 kuna (7,96 €) po satu. Krenite istraživati kutke najvećeg plitvičkog jezera, jezera Kozjak, te uz šetnju Parkom uživajte u radostima aktivnog odmora.

Ponuda smještaja

Od raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukova prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova, jesen čini Plitvička jezera čarobnima. Hoteli Jezero i Plitvice pripremili su jesenske aranžmane za jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u koji su uključeni brojni sadržaji i popusti.

Ne smijemo zaboraviti spomenuti ni kamp Koranu u čijem ugođaju možete iskoristiti mirno okruženje za blagodati boravka u prirodi. Iskoristite posebnu ponudu koja uključuje dva ili tri noćenja u bungalovima kampa Korana, također uz dodatne pogodnosti.

Aplikacija Nacionalnog parka Plitvička jezera – džepni vodič za posjet parku

Jeste li znali kako Nacionalni park Plitvička jezera ima osam programa obilaska jezera? Kako možete rezervirati posebne ponude u hotelima i kampovima, ili koje biljne i životinjske vrste žive na ovom području?

Aplikacija će vam omogućiti jednostavnije snalaženje prilikom obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera. Sadrži brojne korisne informacije: programe obilaska i točke značajnih lokacija, mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj.

Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, u Nacionalnom parku Plitvička jezera pripremili su preporuke što posjetiti u okolici. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije.

Izvor fotografija: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.