Podrškom lokalnih proizvođača sudjelujte u nagradnoj igri

spot_img

Akcija “Božićna čarolija u Vašem domu”, koju u adventsko vrijeme provodi Turistička zajednica Zagrebačke županije privukla je veliko zanimanje. A kako i ne bi, jer akcija u prvom redu ima zadaću promovirati domaće obrtnike i gospodarstvenike, skupinu koja je najviše pogođena trenutnom situacijom. Naime, zbog epidemioloških mjera i preporuka tako više ne možemo posjećivati adventske sajmove na kojima su u glavnoj ulozi bili upravo lokalni proizvodi.

No, kako ne bismo ostali zakinuti za autentičnu, domaću odnosno lokalnu priču, Turistička zajednica Zagrebačke županije u predblagdansko vrijeme i u suradnji s lokalnim proizvođačima dijeli i nagrade. Promocija se naime, u godini na izmaku, koju ćemo teško zaboraviti, uglavnom preselila na online platforme. Društvene mreže preuzele su ulogu našeg prozora u svijet, pa tako za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju ne morate napuštati sigurnost doma. Na službenim Facebook i Instagram stranicama Turističke zajednice Zagrebačke županije možete osvojiti jedan od darova lokalnih proizvođača. Sve što trebate je odgovoriti na dva pitanja, zapratiti lokalne proizvođače i tagirati nekoga koga ćete razveseliti poklonom. Na ovaj način sudionici natječaja mogu osvojiti neku od nagrada, a lokalni proizvođači kroz akciju dobivaju dodatnu vidljivost i promociju svojih proizvoda u ovo teško vrijeme koronakrize.

NAGRADE I DAROVI NA PROFILIMA TZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

U tijeku je treći tjedan nagradnog natječaja na temu “Pripremite svoj blagdanski stol”. Zbog velikog broja darova Turistička zajednica Zagrebačke županije odlučio se za dva natječaja. Prvi se održava do subote, a drugi od nedjelje do srijede. Uključite se u nagradnu igru u kojoj na Facebooku možete osvojiti Turopoljske štrukle s tartufima, ali i jedno od najpopularnijih hrvatskih craft piva koje će dodatno obogatiti vaš blagdanski stol. Istovremeno na Instagram profilu Turističke zajednice Zagrebačke županije možete osvojiti nagradne pakete proizvoda od aronije, te originalni tradicionalni samoborski Bermet.

Ovih blagdana ne propustite podržati svoje lokalne proizvođače koji nude izvorne proizvode s pričom. Počastite ovog Božića sebe i svoje najmilije jednim takvim proizvodom i učinite ove blagdane ljepšima za sve.

Naslovna fotografija: Medičarna Arko

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.