Popust za posjete Aquatici i Muzeju krapinskih neandertalaca

Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac i Muzej krapinskih neandertalaca provode zajedničku promotivnu akciju pri kojoj posjetitelji jedne ustanove ostvaruju popust od čak 50% na individualne i obiteljske ulaznice za drugu ustanovu, a pogodnosti ove promocije moguće je iskoristiti od 3. siječnja do 28. veljače 2023. godine.

To znači da će svi posjetitelji koji posjete Aquatiku u ovom periodu dobiti kupon s kojim ostvaruju navedeni popust u Muzeju krapinskih neandertalaca u Krapini. I obrnuto – svi posjetitelji Muzeja krapinskih neandertalaca u ovome periodu će dobit kupon kojim ostvaruju popust u Aquatici.

Na taj način ove dvije ustanove žele omogućiti svojim posjetiteljima povoljnije uživanje u obiteljskim izletima, te ih potaknuti da istraže tajanstveni slatkovodni svijet, kao i svijet neandertalaca – krapinskog pračovjeka.

Dogovorena je i suradnja u vidu gostovanja prve samostalne izložbe Aquatike pod nazivom „PLANKTON – divovi u kapljici vode“ koja će biti postavljena u atriju Muzeja krapinskih neandertalaca te će se moći razgledati do 28. veljače. 

Posjetite ovu vrijednu izložbu te naučite nešto novo o najvažnijim organizmima koji život znače.

Stoga, za ove zimske praznike isplanirajte posjet Muzeju krapinskih neandertalaca u Krapini, kao i Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac, i to po sniženim cijenama za individualne i obiteljske ulaznice. Provedite zanimljiv, edukativan i zabavan dan u druženju sa svojim najdražima te saznajte mnoge tajne prvih ljudi na našim prostorima, kao i tajne koje krije slatkovodni svijet.

Foto: Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac, Muzej krapinskih neandertalaca

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.