Porečko ljeto: Ovoga tjedna ples na svili, koncert Bad Medicine – Bon Jovi Tribute Band, gastro poslastica Pjat na molu…

I u samoj špici sezone, Poreč je za svoje brojne goste i sugrađane pripremio bogat program u sklopu manifestacije Porečko ljeto. Tako će se večeras, s početkom u 21 sat, u Parku Olge Ban održati čarobni ples na svili “Magic is in the Air” koji ističe fleksibilnost tijela plesača i dojmljive gimnastičko-akrobatske vještine u zraku uz mnogobrojne dodatne scenske svjetlosne efekte, čarobnu glazbu te atraktivne kostime. Pozivamo vas da se pridružite i uživate u ovom doista čarobnom nastupu mladih Porečanki.

U četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 21 sat na Trgu slobode nastupiti će Bad Medicine – Bon Jovi Tribute Band (Torino, Italija) koji nevjerojatno podsjeća na  original u svakom detalju – zvukom, izgledom i stilom. Bend izvodi pjesme s istom glazbenom i vokalnom vjernošću koju možete pronaći u albumima legendarnog Bon Jovia, obogaćene detaljima preuzetim iz stvarnih live nastupa osamdesetih godina.

Show je upotpunjen šarenom glam odjećom i ostalim dodacima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, It’s My Life, Always, Bed of Roses, samo su dio glazbene poslastice u kojoj će moći uživati porečka publika.

porečko ljeto bon jovi
Bad Medicine – Bon Jovi tribute band

U petak, 4. kolovoza 2023. od 19 sati za sve ljubitelje morskih delicija Turistička zajednica grada Poreča pripremila je na Carinskom gatu novi gastro program “Pjat na molu”.  Bit će to prilika za kušati lokalne morske delicije kao što su  bakalar na bilo, salata od hobotnice, salata od sipa i kanaštrela, slani sardoni na rukoli, marinirani sardoni, dagnje na buzaru, miješane školjke na buzaru, brodet sa palentom, šugo od lignji sa palentom, kapesante na garbunu, srdele i brancin na žaru. Za ugodnu atmosferu i dobru zabavu pobrinuti će se Alfa Time Band.

Jutarnji subotnji đir uljepšat će od 10 sati uvijek dobro raspoloženi Baredinosauri, koji će svevremenskim hitovima ispuniti Trg slobode.

baredinosauri
Baredinosauri

Dodajmo kako se tijekom tjedna održavaju i bogati programi Pučkog otvorenog učilišta Poreč – poput nadaleko poznatih Koncerata u Eufrazijani ili Jazza u Lapu.

Izvor fotografija: Turistička zajednica grada Poreča

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.