Poznati hrvatski aquapark uskoro na čak 36.000 kvadrata – radit će cijelu godinu!

U završnoj je fazi investicija vrijedne 21 milijun eura u aquapark Dalmatia u neposrednoj blizini plaže u Šibeniku. Otvorenje proširenog vanjskog dijela aquaparka predviđeno je za sredinu lipnja. Otvorenje novog unutarnjeg zatvorenog dijela očekuje se u rujnu ove godine.

Aquapark Dalmatia Šibenik
Foto: Amadria Park

U proširenom aquaparku posjetitelji će moći uživati u najzabavnijim, svjetski popularnim atrakcijama na površini od čak 36.000 četvornih metara. Zatvoreni dio aquaparka prostirat će se na površini od 9.100 metara četvornih, a zbog svoje mogućnosti grijanja biti će otvoren cijelu godinu.

Nakon preuređenja, posjetiteljima će biti dostupno čak 830 metara tobogana, preko 300 vodoskoka, vodopada i prskalica, najduža umjetna rijeka u regiji od 610 metara i još mnogo toga što ovaj aquapark čini idealnim za sve uzraste.

Aquapark Dalmatia Šibenik
Foto: Amadria Park

Unutarnji dio koji se otvara u rujnu imat će i svoj luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata i koji će razveselit brojne roditelje i ostale zaljubljenike u wellness. Veliki zatvoreni dio sadržavat će i igraonica za djecu površine preko 650 kvadrata.

Cjelogodišnja atrakcija

Dječja igraonica uz cjelokupni vanjski prostor umjetnih i prirodnih plaža, s ostalim dječjim sadržajima, čini ovaj aquapark idealnom destinacijom za obitelji s djecom. Za djecu su birane i najtraženije svjetske igračke te trgovine s najnovijim igračkama i slatkišima. Tu je i bogata gastro ponuda u tri tematska restorana koji će nuditi raznovrsna jela.

Aquapark Dalmatia u Šibeniku će zasigurno izazvati najveći interes kod obitelji s djecom jer će pružati cjelogodišnje atrakcije te zabavu i po lošem vremenu zbog svog zatvorenog grijanog dijela. Ukupni kapacitet omogućava boravak 4.000 gostiju dnevno s parkiralištem za 3.000 automobila.

Aquapark Dalmatia Šibenik
Foto: Amadria Park

Šibenik kao privlačna turistička destinacija ovime dobiva jednu novu atrakciju kojom će se dodatno obogatiti turistički potencijal tijekom cijele godine.

Proširenje Aquaparka Dalmatia radi se prema projektu renomirane kanadske tvrtke WhiteWater. Radi se o tvrtki koja stoji iza brojnih uspješnih zabavnih parkova u svijetu. Izvođači ovog projekta vrijednog 21 milijun eura poznate su hrvatske, njemačke, austrijske i kanadske građevinske tvrtke.

Cijeli projekt temelji se na najvišim standardima sigurnosti. Uz bogatstvo sadržaja i vrhunsku uslugu gosti će moći bezbrižno uživati u vodenim atrakcijama i kvalitetnoj ponudi cijelu godinu. Više informacija o uskoro proširenom Aquaparku Dalmatia saznajte na službenoj web stranici na kojoj već sada možete kupiti svoje ulaznice.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.