Prijedlog za vikend pun adrenalina uz boravak na svježem zraku: Adrenalinski park Duboka

spot_img

Umjetna stijena, drvene gljive, viseći mostovi i mreže, leteći skateboard i neodoljivi zip-line. Adrenalinski park Duboka turistički je adut Parka prirode Papuk koji se prometnuo u adrenalinsku top atrakciju ovog dijela Lijepe Naše.

Pustolovi svih generacija, željni aktivnog odmora, adrenalina i zabave, od ovog vikenda mogu isprobati vlastitu spretnost na dva vrhunski opremljena poligona u Adrenalinskom parku Duboka u Parku prirode Papuk. Onaj namijenjen odraslima sastavljen je od 12 elemenata u sklopu kojeg je i zip line. Djeca i oni oprezniji mogu se okušati u poligonu s devet elemenata.

Penjanje po umjetnoj stijeni, trčanje po drvenim gljivama koje vise između drveća, prelazak preko drvenih visećih mostova, ali i mreža, zip-line i pregršt drugih izazova – osjećat ćete se poput glumca u pustolovnom filmu.

Adrenalinski park Duboka otvorio novu sezonu

Individualni dolazak ili dolazak grupe posjetitelja mogu se rezervirati na mrežnim stranicama na POVEZNICI.

Svi željni adrenalina i dobre zabave, nemojte zaobići Adrenalinski park Duboka, aktivnu destinaciju Parka prirode Papuk i ispitajte svoju spretnost. Park je smješten u srcu Slavonije tek nekoliko desetaka minuta vožnje od Požege. Prostire se na površini od oko 4000 četvornih metara i nudi različite vježbe i sprave koje se nalaze između stabala.

Spektakularna priroda, aktivni odmor, vrhunski zalogaj, odlična zabava, dobro društvo i poznata slavonska gostoljubivost – puno je dobrih razloga zašto navratiti u Požeško slavonsku županiju. Destinacija je to u kojoj su jesen i zima, u bojama zlata, a takvo je i gostoprimstvo domaćina. Popis onoga što morate vidjeti i doživjeti je podugačak, ali izdvojili smo za vas lokacije koje najbolje predstavljaju ovu zlatnu regiju.

Obilježena jedinstvenim atrakcijama i znamenitostima, nedirnutom prirodom, izvrsnom gastronomijom u kojoj prednjači kulen i riblji specijaliteti poput fiš paprikaša, priznatim vinima te autentičnim gostoprimstvom, Požeško-slavonska županija savršena je za vaš izlet, a sadržaja ima i za cijeli godišnji odmor. Na sat vremena od Zagreba u smjeru istoka čekaju vas brojne turističke priče koje tek trebate otkriti i istražiti. Što čekate?

Izvor fotografija: Turistička zajednica Požeško slavonske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.