Prijedlog za vikend pun adrenalina uz boravak na svježem zraku: Adrenalinski park Duboka

Umjetna stijena, drvene gljive, viseći mostovi i mreže, leteći skateboard i neodoljivi zip-line – Adrenalinski park Duboka turistički je adut Parka prirode Papuk koji se u kratko vrijeme prometnuo u adrenalinsku top atrakciju ovog dijela Lijepe Naše. Pustolovi svih generacija, željni aktivnog odmora, adrenalina i zabave, od prošlog vikenda mogu isprobati vlastitu spretnost na dva vrhunski opremljena poligona u Adrenalinskom parku Duboka u Parku prirode Papuk. Onaj namijenjen odraslima sastavljen je od 12 elemenata u sklopu kojeg je i zip line, a djeca i oni oprezniji mogu se okušati u poligonu s devet elemenata. Penjanje po umjetnoj stijeni, trčanje po drvenim gljivama koje vise između drveća, prelazak preko drvenih visećih mostova, ali i mreža, zip-line i pregršt drugih izazova – osjećat ćete se poput glumca u pustolovnom filmu.

Park je prošli vikend otvoren otvoren za posjetitelje. Individualni dolazak ili dolazak grupe posjetitelja mogu se rezervirati na mrežnim stranicama na linku.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Svi željni adrenalina i dobre zabave, nemojte zaobići Adrenalinski park Duboka, aktivnu destinaciju Parka prirode Papuk i ispitajte svoju spretnost! Adrenalinski park Duboka smješten je u srcu Slavonije tek nekoliko desetaka minuta vožnje od Požege, a prostire se na površini od oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama i spravama koje se nalaze između stabala.

Spektakularna priroda, aktivni odmor, vrhunski zalogaj, odlična zabava, dobro društvo i poznata slavonska gostoljubivost – puno je dobrih razloga zašto navratiti u Požeško slavonsku županiju, destinaciju u kojoj su jesen i zima, u bojama zlata, a takvo je i gostoprimstvo domaćina. Popis onoga što morate vidjeti i doživjeti je podugačak, ali izdvojili smo za vas najvažnije lokacije koje najbolje predstavljaju ovu zlatnu regiju na linku.

Obilježena jedinstvenim atrakcijama i znamenitostima, nedirnutom prirodom, izvrsnom gastronomijom u kojoj prednjači kulen i riblji specijaliteti poput fiš paprikaša, priznatim vinima te autentičnim gostoprimstvom, Požeško-slavonska županija savršena je za vaš izlet, a sadržaja ima i za cijeli godišnji odmor. Na sat vremena od Zagreba u smjeru istoka čekaju vas brojne turističke priče koje tek trebate otkriti i istražiti. Što čekate?

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.