Prvi Hike & Walk Klek pohod

spot_img

U nedjelju 12. prosinca 2021. godine održat će se rekreativna planinarska manifestacija Hike & Walk Klek.

Turistička zajednica Karlovačke županije organizirala je besplatan prijevoz iz Karlovca i Duge Rese kako bi doživljaj izleta bio potpun. Organizatori pozivaju sve zaljubljenike u prirodu i planinarenje da se putem obrasca na web stranici prijave na prvi Hike & Walk Klek pohod.

Ukupna duljina uspona iznosi nešto manje od tri kilometra, a za dolazak do vrha biti će potrebno oko sat i pol lagane šetnje. Na putu stazom do vrha sudionici će prijeći visinsku razliku od 577 metara, a sama zahtjevnost rute je srednje teška.

Za najbrže sudionike pripremljena su ugodna iznenađenja. Prvih 300 sudionika dobit će brendiranu majicu i planinarsku maramu s logom uspona, kao i kupon za besplatnu konzumaciju obroka koji će sudionike okrijepiti i zagrijati u ovo zimsko doba. Očekuje se hladno i sunčano vrijeme, kao idealno za nedjeljni izlet u prirodi. Osim navedenoga planinarsko društvo Klek će posluživati besplatni topli čaj za one koji dođu do njihovog planinarskog doma. Po povratku u Bjelsko sudionici će se moći okrijepiti toplim obrokom kod lovačkog doma.

Hike & Walk Klek namijenjen je zaljubljenicima u prirodu i planinarenje. Svi oni pozvani su da se prijave putem POVEZNICE te osiguraju svoje mjesto u autobusu.

Fotografije: Regionalna turistička zajednica Karlovačke županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.