Terme Sveti Martin pravo su mjesto za odmor i opuštanje

Zdravi način odmora i uživanja sve posjetitelje Međimurja čeka u Termama Sveti Martin. Udaljene tek malo više od sat vremena vožnje od Zagreba nude užitak po mjeri svakoga. Za pravo Healthness iskustvo čekaju vas brojni wellness i medical wellness sadržaji, termomineralno kupalište s jednom od najljekovitijih voda Europe, sportsko-rekreacijski sadržaji i odlična domaća gastronomija prezentirana na zdrav način. Zakoračite u Healthness resort u srcu netaknute prirode obogaćene negativnim ionima i vratite tijelo, um i dušu u ravnotežu.

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi zdravlje iz prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. kada je englesko-mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom. Umjesto nafte potekla je ljekovita termalna vodu, čija je blagotvorna svojstva lokalno stanovništvo ubrzo počelo iskorištavati. Tijekom godina, izgrađen je jedan bazen, pa se kasnijim razvojem i ulaganjem stvorio pravi turistički resort koji je postao poznat po svojoj jedinstvenosti.

Članak se nastavlja ispod oglasa

>>Po zdravlje u Terme Sveti Martin – prvi Healthness resort u Europi<<

Tražite li nešto čime biste objedinili odmor, zdravlje i wellness užitak, onda su Terme Sveti Martin pravo mjesto za vas. U termama možete u samo 40 minuta preventivno saznati sve o vašem psihofizičkom zdravlju putem najnovije metode Body Vitality Scana i frekvencijske medicine, a Poliklinici Lumbalis možete se obratiti ako imate problema s kralježnicom ili lokomotornim sustavom.

Za potpuni odmor i hedonističko uživanje, na raspolaganju stoji Wellness centar Terma Sveti Martin, sa Svijetom sauna i Beauty centrom. Ovaj moderno uređen prostor jedan je od najboljih wellness centara u ovim krajevima, a nudi preko 20 različitih vrsta masaža i tretmana. Što je najvažnije, svi oni rade se s posebno pripremljenim proizvodima od lokalnih te ekološki proizvedenih namirnica i eteričnih ulja. Prepustiti se možete stručnim rukama profesionalnog osoblja, koje će vam predložiti tretman individualno prilagođen vašim potrebama.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.