Zimsko Healthness opuštanje u Međimurju

Kombinacija aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanje svijesti o vlastitom zdravlju vraća vas u ravnotežu i probuđuje vaše tijelo, um i dušu, i to sve na jednom mjestu, u Termama Sveti Martin. Zima je godišnje doba u kojem posebnu pažnju trebamo posvetiti zdravlju svojeg tijela i uma, a upravo to nudi i Healthness koncept termi koji se sastoji od pregršt povezanih filozofija, ne bi li na jednom mjestu svakom posjetitelju ponudili cjelovito rješenje.

Terme Sveti Martin – prvi Healthness resort u Europi

Znate li da su Terme Sveti Martin prvi Healthness resort u Europi? Iako su priroda i ukusna hrana wellness sam po sebi, ipak je potrebno spomenuti i onaj pravi, službeni. On se krije u okrilju resorta Terme Sveti Martin i sastoji se od niza opuštajućih aktivnosti: bazena, whirlpoola, masaža i sauna. Upravo je na mjestu gdje je sada resort, davne 1913. godine potekla termomineralna ljekovita voda kada su tražili naftu, a njezin ljekoviti učinak djeluje u termalnim bazenima koji su idealan odabir za početak ili kraj dana. Upravo na tom mjestu u Međimurju, rodio se Healthness koncept koji znači da posjetitelj na jednom mjestu dobiva kombinaciju aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja u ravnotežu i probuđivanja svojega tijela, uma i duha.

Wellness za velike i male

Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za obitelji koje traže odmak od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mjesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima kao što je Wellness za 4 godišnja doba, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa na otvorenom, ali i u novouređenoj igraonici u sklopu hotela. No, požele li djeca i sama okusiti čari wellnessa, tu su i bogati programi prilagođeni njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im da je važna briga o zdravlju tijela i uma već od malenih nogu. Poželite li nekome pokloniti božićni Wellness, Terme Sveti Martin u prosincu imaju aktivnu posebnu ponudu prilikom kupnje 5 proizvoda, s kojom možete uštedjeti i 40%.

Adventska ponuda Termi prilagođena svim uzrastima

Prosinac je mjesec lijepih želja i još boljih uspomena, a upravo su Terme Sveti Martin za sve svoje posjetitelje osmislile i bogat adventski program koji je upotpunjen raznovrsnim sadržajima. Tako će 17. prosinca u Termama biti otvoreno klizalište, a samo otvorenje pratiti će i koncert Nene Belana. Tada ćete moći kupiti i lokalne proizvode međimurskih OPG-ova na jednoj od adventskih kućica. Već idućeg dana očekuje vas koncert Firestarsa kao predgrupe i New Casino banda. U četvrtak 23. prosinca organiziran je nastup mažoretkinja, dok će se u petak, na sam badnjak, održati koncert Dominika Padarića i gostiju. Kompletan adventski program možete pratiti i na društvenim mrežama Termi Sveti Martin.

Okupajte se u ljekovitoj termomineralnoj vodi

Ono po čemu su terme posebne je svakako termomineralna voda koja je jedna od najstarijih u ovom dijelu Europe. Na njezinoj bazi u termama izrađuju i prirodne pilinge koje gosti mogu koristiti u svijetu sauna. Tu je i ručno rađena kozmetika koju sami mogu izraditi i uživati u njoj u wellness centru ili te proizvode ponijeti kući. Osim prirodnih pilinga i drugih prirodnih proizvoda koji se izrađuju u termama, tu su i maske na bazi gline koje se također rade s ljekovitom termomineralnom vodom, kao i maske za lice i maske za tijelo koje služe detoksikaciji, ali i hrane kožu mineralima te raznim mikroelementima.

Provedite čarobnu noć na čaroban način

Dočekajte Novu godinu na drugačiji način, uz odličan i jedinstveni tematski party na unutarnjim bazenima koji će se promijeniti u najpoznatiju školu za čarobnjake na svijetu. Uživajte u ovoj čarobnoj noći sa svojim najdražima uz zabavan animacijski program za djecu i odrasle. Želite li pak klasičan doček, odaberite neku od tri druge lokacije: restorane Falat ili Quelle, te kongresnu dvoranu. Nakon zabavne noći, provedite vrijeme u ljekovitoj termalnoj vodi, odmorite svoje tijelo i um pod stručnim rukama našeg osoblja u Wellness centru ili odaberite klizanje s Martijem na novom klizalištu!

Naslovna fotografija: iStock/ Terme Sveti Martin

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.