Tri Simply the Best nagrade u Vukovarsko-srijemsku županiju

Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije osvojila je nagradu Simply the Best za Osobu godine. Ovo priznanje koje u suradnji s Udruženjem hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodjeljuje časopis Way to Croatia, dobila je za prošlu, nikad težu turističku godinu i to za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude. A biti kreativan u doba pandemijske krize uistinu nije bilo lako.

– S kolegama iz još četiri slavonske turističke zajednice odmah nakon lockdowna Rujana Bušić Srpak plasirala je novu platformu Slavonia.Travel, a inovativnima konceptima i prezentacijama promovira najjače adute županije. Kako prošle godine nije bilo poslovno-turističke burze PUT iz poznatih razloga, direktorici Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije, kao i svim dobitnicima za prošlu godinu nagrade ćemo uručiti krajem studenog na ovogodišnjoj manifestaciji u Crikvenici, ističe Borislav Šimenc, urednik časopisa Way to Croatia.

Još dvije Simply the Best nagrade u Ilok i Vukovar

Ovo nije jedina nagrada Simply the Best koja je otišla u Vukovarsko-srijemsku županiju. Restoran iločkog hotela Dunav osvojio je drugo mjesto u kategoriji Ugostiteljstvo/ objekt s ponudom tradicijske hrane i pića. Novi objekt Domestic House Lola otvoren prošle godine treći je u kategoriji Ugostiteljstvo – objekti s ponudom smještaja/ Novi projekt u turizmu.

– Razvoj destinacije zajednički je posao svih dionika u destinaciji i svaka kreativnost je vidljiva ako je oživljena. Bez partnera u destinaciji koji razumiju i prihvaćaju zajednički pristup razvoju i promociji destinacije nema niti pojedinačnog niti zajedničkog uspjeha. Ne može se dovoljno naglasiti važnost otvorene komunikacije obogaćene uzajamnim povjerenjem, pa upravo iz tog razloga posebno vesele tri priznanja koja su došla u Srijem i Slavoniju, Vukovarsko-srijemsku županiju kao potvrda zajedničkog rada na razvoju sadržaja u destinaciji, ali i njihove kvalitete. Ovo je ujedno i poticaj da nastavimo i dalje iz godine u godinu podizati ljestvicu kvalitete, poručuje Bušić Srpak.

Naslovna fotografija: Danijel Soldo

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.