Umjesto tradicionalne Fešte vina u Jelsi se održavaju Dani hvarskih vina

Zbog epidemioloških razloga “Fešta vina” neće se moći održati, no ipak manifestacija za vinoljupce ipak neće izostati. Turistička zajednica Jelse osmislila je događaj kojim će se promovirati lokalna vina, a bit će u skladu s trenutno važećim mjerama.

Tako će se održati Dani hvarskih vina/ Wine week Jelsa sa sloganom: Kad si na Hvaru, pij hvarsko vino/ While on the island of Hvar, drink Hvar wines.

“Dani hvarskih vina” započinju danas i traju do sljedeće nedjelje (od 27. kolovoza do 6. rujna) na području Općine Jelsa, kako bi se brojnim gostima omogućilo kušanje vina iz lokalnih vinarija u restoranima i wine barovima.

Vina će se moći kušati u restoranima i ugostiteljskim objektima: kvalitetna vina po cijeni od 15 kuna, a vrhunska za 25 kn.

U sklopu Dana hvarskih vina održat će se i stručno ocjenjivanje hvarskih vina 2. Jelsa Summer Wine tasting by Vinske zvijezde u suradnji s udrugom Hvarski vinari.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.