Uskrsni doručak u Pagu – bogata trpeza za građane i posjetitelje

Tradicionalni Uskrsni doručak u Pagu okupio je brojne građane, turiste i posjetitelje koji su nakon mise u Zbornoj crkvi Marijina uznesenja uživali u fantastičnoj gastronomskoj ponudi grada Paga.

Na prepunom gradskom trgu brojni posjetitelji, oduševljeni okusima Paga, sa zadovoljstvom su kušali gastronomske delicije i specijalitete, predvođene paškim sirom, skutom, šparogama, njokima, bakalarom na nekoliko načina i drugim kuhanim jelima uz prigodne uskrsne slastice.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga pripremljeni su i posluženi ovi brojni specijaliteti za čiju izvedbu je bio zadužen poznati paški restoran Na Tale.

Goste su pozdravili i s njima se družili gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i direktorica Turističke zajednice Grada Paga Vesna Karavanić. Doručak je blagoslovio paški župnik don Božo Barišić. Za ugodnu i pravu blagdansku atmosferu pobrinuli su se članovi Gradske glazbe Pag.

Grad Pag je i ove je godine bio prigodno ukrašen prekrasnim naslikanim pisanicama s motivima Grada Paga. Mnogobrojni gosti i posjetitelji su se fotografirali uz njih i uživali u predivnom vremenu.

No tradicionalni i posebno bogat Uskrsni doručak na glavnom gradskom trgu samo je dio uskrsnog programa. Podsjetimo, Turistička zajednica Grada Paga za Uskrs u Pagu pripremila je bogat i raznovrstan program. Ljubitelji outdoora došli su na svoje jer su imali prigodu pješačiti na nekoliko lokacija na području grada Paga.

U trodnevnom programu ponuđen je hiking na dvije prekrasne i jedinstvene staze Sv. Jure i Zaton na dijelu otoka nazvanog Druga strana mjeseca i na Sv. Vid, najviši vrh otoka Paga.

Izvor fotografija: Turistička zajednica Grada Paga

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.