Usudite se ovjekovječiti objektivom slavonske ljepote

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Foto Hrvatskom organiziraju fotoradionicu “Svijet u bojama”. Foto radionica održat će se na Otočkim virovima i u Županji, a završna izložba u Otoku. Turistička županija Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Foto Hrvatska organizira drugu ovakvu radionicu, a nakon prošlogodišnje, prve uspješno održane u Vinkovcima i Nijemcima.

fotoradionica svijet u bojama

Foto druženje u Otoku i Županji namijenjeno je odraslima i mladima, starijim od 10 godina. Treba napomenuti kako je fotoradionica za polaznike potpuno besplatna.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Želite li bolje upoznati turističke atrakcije i prirodne ljepote Otoka, Otočkih virovi i Županje, u potragu za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima će trajati od 17. do 21. lipnja. Završna izložba fotografija održat će se posljednjeg dana 21. lipnja. Prvi sastanak zakazan je za četvrtak 17. lipnja u 16:30 sati u Otoku, ispred zgrade Gradskog poglavarstva.

Prijave za fotoradionicu “Svijet u bojama” su obavezne na mobitel voditeljice radionice Sanje Grgić Ćurić iz organizacije Foto Hrvatska: 091 574 23 43.

Naslovna fotografija: Facebook Foto Hrvatska

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.