Uživajte u ljepotama NP Plitvička jezera i online, preko Skylinewebcams

Nacionalni park Plitvička jezera dostupan je na svjetski poznatoj platformi Skylinewebcams. Tisuće kamera koje podržava ova platforma diljem svijeta dnevno imaju višemilijunski pregled jer uz svega nekoliko klikova možete uživo pratiti svjetske ljepote na više tisuća destinacija.

Naš najpoznatiji nacionalni park i dosada je imao kameru koja je s najatraktivnijeg vidikovca u Parku uživo omogućavala praćenje jezera i Velikog slapa te je na taj način ova ljepota bila dostupna cijelom svijetu. Link za ovu kameru bio je relativno skriven na web stranici Parka pod rubrikom Multimedija/video stream i mnogim posjetiteljima web stranice nije bio dostupan.

Međutim, s ovom novom kamerom koja je postavljena na naslovnu stranicu i na kojoj je u svakom trenutku vidljiv broj trenutno prisutnih koji gledaju kao i ukupan broj ljudi koji su pogledali kameru, doseg će biti znatno veći.

– Poznato je kako je Nacionalni park Plitvička jezera 2019. godine prešao na novi sustav upravljanja posjetiteljima, što je ujedno bio jedan od uvjeta UNESCO-a, smanjenje broja posjetitelja, tako da su nekadašnje nesnosne gužve za nas postale prošlost. Novim sustavom upravljanja i obogaćivanjem ponude naših restorana, posjetiteljima smo omogućili ne samo ugodniji boravak nego i mogućnost dužeg i kvalitetnijeg boravka. Prosječna potrošnja naših posjetitelja veća je za oko 30% a to je i bio cilj, s manje posjetitelja ostvariti isti ili veći financijski učinak, rekao je ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislav Kovačević.

Fotografije: Screenshot Skylinewebcams

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.