Velika reportaža o Braču u online izdanju britanskog Lonely Planeta

Vodeći svjetski brend turističkih vodiča, objavio je veliku reportažu naslova Heart of Stone (Srce kamena). Reportažu na 12 stranica potpisao je ugledni britanski spisatelj i autor popularnog romana The Secret Books, Marcel Theroux. Priča o Braču izašla je u posebnom online izdanju Lonely Planeta u kojem su objedinjeni do sada neobjavljeni materijali o destinacijama diljem svijeta.

U reportaži je opisana bračka tradicija obrađivanja kamena, povijest pustinje Blaca i Zmajeve špilje, a kroz prekrasne fotografije predstavljene su i prirodne ljepote Brača poput Vidove Gore i Zlatnog Rata.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na kraju recimo kako web stranica Lonely Planeta ima više od 17 milijuna posjeta mjesečno, pa će Brač zasigurno zagolicati maštu brojnih Britanaca koji zbog krize inspiraciju za putovanje najčešće traže upravo online.

Posebno online izdanje Lonely Planeta u kojem je objavljena reportaža o Braču nalazi se na poveznici.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.