Zadarske Kolovare osvanule u pariškom Vogue-u

Kada se slika Hrvatske pojavi u pariškom Vogue onda je to svakako reklama za našu zemlju. Tu čast je imao Zadar, točnije bazen Kolovare, jer se slika plaže sa skakaonicom pojavila i na FB profilu Vogue kojeg prati vrtoglavih 5 milijuna ljudi.

“Svjetski poznat modni magazin pariški Vogue na svom Facebook profilu, kojeg prati više od 5 milijuna pratitelja, objavio je fotografiju skakaonice na zadarskom bazenu Kolovare uz opis „Sunčano poslijepodne u Hrvatskoj zvuči idealno“, pohvalili su se medijima iz Hrvatske turističke zajednice u priopćenju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Autor fotografije poznati je fotograf Cameron Hammond koji je nastanak ove idilične fotografije ovako opisao:„Mnogi me pitaju je li scena izrežirana. Supruga Rachel i ja prvi put smo posjetili Zadar i satima smo gledali djecu kako skaču u more. Rachel je otišla plivati i zaustavila se kako bi bolje pogledala skakaonicu, a ja sam ju taman uhvatio fotoaparatom“

Cameron Hammond’s travel photographs

Zadar, Croatia 
“Many people ask me if this scene was staged. In actuality, this was the first time my wife, Rachel, and I visited Zadar and we would watch the kids on this diving board for hours.  Rachel had walked down for a swim and stopped for a closer look while I took this shot of her watching on.

Uz ovu reklamu naš turizam dobio je još jednu i to na belgijskoj televiziji koja je emitirala prilog o Hrvatskoj.

„Trenutnu situaciju u našoj zemlji za prilog belgijske televizije komentirao je bivši nogometaš belgijskog Genka Frane Bućan, koji je istaknuo kako je Hrvatska odlično organizirala obranu od korona virusa te kako su Hrvati bili izuzetno disciplinirani u provođenju svih propisanih mjera“ poručio je direktor Predstavništva HTZ-a u Belgiji Ivan Novak. 

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.