Zagyland – ne sanjajte svoj život, živite svoj san!

Okružen pitomim zagorskim bregima, u pitoresknom mjestu Konjščina i u blizini planine Ivanščice, smjestio se jedinstveni sportsko-rekreacijski centar Holiday Park Zagyland. Ujedno je to i izletište i gastronomska meka i poligon za raznovrsne sportske aktivnosti, ali i prostor gdje ćete odmoriti i dušu i tijelo.

Zašto ne bi proveli vikend u jednoj od unikatnih, bogato opremljenih soba ili u luksuznom apartmanu, a usput iskoristili i sve pogodnosti spa programa, uživajući u blagodatima finske saune, jacuzzija i otvorenog bazena s protustrujnim plivanjem?

Za one koji su avanturističkog duha, tu je nov i nekonvencionalan način otkrivanja svih ljepote Zagorja. S vjetrom u kosi i uz miris oktana istražite brege, potoke i livade u okolici Zagylanda odlaskom na Quad safari. Za one malo pitomije, tu je malonogometni teren, badminton i bauerngolf ili streličarstvo. Da, ovdje možete unajmiti luk i strijelu i na par sati biti William Tell hrvatskoga Zagorja.

A kad ogladnite, zavirite u njihov restoran. Tradicionalna zagorska kuhinja tu je oplemenjena modernim štihom, a jela nazvana Pinklec na rame, Špekendegs, Kuhano je kuhano, svakako će pobuditi radoznalost. Na jelovniku ćete pronaći i racu s mlincima i umakom od naranče, ali i izbor vegetarijanskih, veganskih i bezglutenskih jela, a užitak u ovoj ukusnoj hrani upotpunit će poneka fina kapljica s vinske karte.

Ako vam je pak želja preskočiti ponudu restorana i uživati u obiteljskom roštiljanju, u Zagylandu vam je na raspolaganju pet natkrivenih sjenica s otvorenim grillom i drvima koje možete unajmiti . Osjetite čar imanja svoje vikendice u pitomom zagorskom kraju, a da pri tome ne morate ništa raditi na gruntu. Dođete, ispečete roštilj, pojedete i gotovo. Genijalno!

Foto: Zagyland

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.