Zlatni Papuk – kontinentalna hit destinacija sezone

Područje Zlatnog Papuka posljednjih godina postaje prava hit destinacija. Dok su u gradu vrućine, u Zlatnom Papuku šume, potoci i slapovi osiguravaju uvijek ugodnu temperaturu. Osim prirodnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima, to područje privlači prilikama za aktivan odmor te mir i opuštanje na kontinentu.

Tako se na području Zlatnog Papuka uživati može u prvom aquaparku u Slavoniji – Shhhuma Aquaparku. Smješten u srcu Parka prirode Papuk donosi priliku za cjelodnevnu zabavu u šest bazena, tri tobogana, dječjem vodenom tornju i prskalištu te restoranima i barovima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Suvremeni izgled i vrhunska arhitektura aquaparka dopuštaju da bazeni i okolna priroda dominiraju područjem. Uživanje i odmor na tako atraktivnoj, moderno uređenoj i vrhunski opremljenoj lokaciji može biti jednodnevni, ali i višednevni izlet, stoga oni koji planiraju duži boravak smještaj mogu pronaći u vilama ili super modernim kućama za odmor.

Komfor vrhunski opremljenih vila nadopunjuje ambijent zaštićene prirode. Smještene u Novom Zvečevu na 483 metra nadmorske visine okružene Parkom prirode Papuk, Vile Montis Aurea, Villa Vinka i Kuća za odmor Papuk opremljene su wellnessom s jacuzzijem te saunom, kao i unutarnjim i vanjskim bazenima, dječjim igralištima, biciklima i mnogim drugim sadržajima koji će upotpuniti svaki grupni ili obiteljski odmor.

Jednaki komfor kao moderne vile pružaju i Vallirea u Kaptolu, Kuća za odmor Slavonka u Alilovcima te Rustikalna kuća za odmor Larva u Trenkovu, uređene u tradicionalnom rustikalnom slavonskom stilu, s velikim okućnicama i pravim slavonskim ugođajem. Uz poznati tradicionalni doručak s domaćim specijalitetima ili pak ukusan ručak uz vina lokalnih vinarija, autentičan doživljaj Slavonije i Zlatnog Papuka je potpun.

Moderan interijer ili pak ugodna rustikalna atmosfera izvrsno će upotpuniti netaknutu prirodu najljepše slavonske planine koja obiluje označenim planinarskim stazama, biciklističkim rutama, prekrasnim vidikovcima i mnogim drugim aktivnostima poput adrenalinskog parka i sportskog penjanja na stijenama koji će pružit jedinstveno iskustvo onima željnima aktivnog odmora.

Naslovna fotografija: Turistička zajednica Zlatni Papuk

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.