10 razloga zašto ove godine ljetovati u hotelu

Ljeto je stiglo! Ako još uvijek dvojite gdje ćete provesti svoj godišnji odmor, predlažemo vam da otkrijete hrvatsku obalu i hotele – sigurni su, smješteni na zapanjujuće lijepim plažama, a uvjeti rezervacija nisu bili nikad fleksibilniji.

Donosimo vam 10 razloga zašto ove godine ljetovati u hrvatskim hotelima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

1. Smještaj tik uz plažu

Tko ne bi želio ljetovati u smještaju u kojem vas iz sobe dijeli samo nekoliko koraka od plaže? Hotele možete pronaći na prekrasnim lokacijama tik uz samo more.

2. Sunčanje i kupanje u bazenima

Ukoliko želite promjeniti ljetnu rutinu, uvijek se možete sunčati i kupati u bazenima. Uzmite knjigu ili osvježavajuće piće i uživajte. Većina hotela ima i dječje bazene pa će se i vaši najmlađi odlično zabavljati.

3. Bezbrižan odmor

U hotelima domaćini rade sve za vas. Obrok će uvijek biti skuhan, a soba čista kad se vratite s plaže, bazena ili ručka. To je ono što tražite od odmora – oslobođenje dosadnih kućanskih poslova.

4. Veliki izbor odlične hrane

Članak se nastavlja ispod oglasa

Dolazite gladni na doručak, a pred vama se prostire nepregledno prostranstvo okusa i mirisa, od laganih voćnih i mliječnih jela do jaja na sve načine, ukusnih peciva, besplatne kave i čajeva… Gdje to možete doživjeti osim u hotelu? Uzmite tanjur i krenite u akciju.

5. Djecu povedite besplatno

U pojedinim hotelima djeca mogu odsjesti besplatno. Zašto ne biste iskoristili takvu ponudu i umjesto za 3-4 osobe, sobu u hotelu platili samo za dvije?

6. All Inclusive ponude

Već smo govorili o bezbrižnom odmoru i velikom izboru odlične hrane – All Inclusive je sve to i još više. U hotelima s All Inclusive ponudom osigurani su vam cjelodnevni obroci i pića, a domaćini za vas besplatno organiziraju i zabavne sadržaje.

7. Potpuno opuštanje u wellnessu

U boljim ćete hotelima pronaći još jedan put do totalne relaksacije – masaže, terapije tijela i lica, whirlpool-ovi i druge spa i wellness dobrobiti.

8. Organizirani izleti

Ako poželite izdvojiti dan da posjetite prirodne atrakcije, okolne gradove ili se uputite u adrenalinsku avanturu, u hotelima ćete na recepciji ili specijaliziranom pultu moći dogovoriti izlet.

9. Fleksibilan booking

Mnogi hoteli za 2020. su godinu pripremili fleksibilne uvjete rezervacije pa tako besplatno možete promijeniti termin ili otkazati do 24 sata prije dolaska.

10. Najviši zdravstveno-sigurnosni standardi

Vodeći računa o zdravlju gostiju i zaposlenika, hrvatski su hoteli pripremili mjere za rad u uvjetima pandemije COVID-19.  Svjesni su toga i stručnjaci – ugledni slovenski infektolog, koji radi u Njemačkoj, prof. dr. Andrej Trampuž, poručio je da dolazi u Hrvatsku na godišnji odmor.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.