“19 dana prkosa” – ugostitelji i hotelijeri Opatije akcijskim cijenama protiv COVID-19

Svi hoteli koji su svoja vrata otvorili za posjetitelje u svibnju, kao i veliki broj ugostitelja u Opatiji svoj će prkos prema pandemiji koronavirusa iskazati zajedničkom akcijom pod nazivom “19 dana prkosa”.

Akcija traje 19 dana, do 1. lipnja, a posjetitelji će moći uživati u popustima na pojedine usluge u visini od 19%. U navedenoj akciji sudjeluju restorani, kavane, slastičarnice, kafići, barovi, hoteli, kao i Thalasso Wellnes centar.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Direktorica Turističke zajednice Opatija, Suzi Petričić, pozdravila je ovu inicijativu, koju su pokrenuli opatijski ugostitelji. Time je, rekla je, naše gospodarstvo zajedništvom odlučilo pokazati prkos posljedicama pandemije i nagraditi prve goste koji su se vratili dugo odgađanim navikama uživanja u kavi ili večerama uz romantične opatijske vizure.

Nadamo se kako će ova inicijativa imati odjeka i u ostatku Hrvatske i kako će ugostitelji, ali ne i samo oni, sličnim akcijama privući stare i nove posjetitelje, od kojih će na kraju svi imati koristi.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.