“19 dana prkosa” – ugostitelji i hotelijeri Opatije akcijskim cijenama protiv COVID-19

spot_img

Svi hoteli koji su svoja vrata otvorili za posjetitelje u svibnju, kao i veliki broj ugostitelja u Opatiji svoj će prkos prema pandemiji koronavirusa iskazati zajedničkom akcijom pod nazivom “19 dana prkosa”.

Akcija traje 19 dana, do 1. lipnja, a posjetitelji će moći uživati u popustima na pojedine usluge u visini od 19%. U navedenoj akciji sudjeluju restorani, kavane, slastičarnice, kafići, barovi, hoteli, kao i Thalasso Wellnes centar.

Direktorica Turističke zajednice Opatija, Suzi Petričić, pozdravila je ovu inicijativu, koju su pokrenuli opatijski ugostitelji. Time je, rekla je, naše gospodarstvo zajedništvom odlučilo pokazati prkos posljedicama pandemije i nagraditi prve goste koji su se vratili dugo odgađanim navikama uživanja u kavi ili večerama uz romantične opatijske vizure.

Nadamo se kako će ova inicijativa imati odjeka i u ostatku Hrvatske i kako će ugostitelji, ali ne i samo oni, sličnim akcijama privući stare i nove posjetitelje, od kojih će na kraju svi imati koristi.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.