Ako vam je rođendan 24. siječnja “proslavite” ga u Nacionalnom parku Krka

Jedan od najmlađih nacionalnih parkova u Hrvatskoj, 24. siječnja slavi 36. rođendan. Nacionalni park Krka obradovat će sve one koji slave rođendan na taj datum. Osim što će imati besplatan ulaz, dobit će i besplatno jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke.

Nakon izazovne 2020., s nadom i željom u sretniju i zdraviju budućnost, iz Nacionalnog parka Krka poručuju kako svoj 36. rođendan žele proslaviti s vama. Posjetitelji koji na dan 24. siječnja slave rođendan, mogu, uz predočenje osobne iskaznice, ostvariti besplatan ulaz u Park za sebe i svoju obitelj. Pogodnost će se moći ostvariti 23. ili 24. siječnja, odnosno u subotu ili nedjelju. Obiteljska ulaznica podrazumijeva dvije odrasle osobe i do troje djece.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Slavljenik prilikom posjete također ostvaruje besplatno jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke. Kao član Kluba moći će neograničeno posjećivati Park tijekom godine dana. Svakom slavljeniku pripremljen je i prigodan poklon paket koji može preuzeti na ulazima Nacionalnog parka Krka: Lozovac, Skradinski most i Roški slap.

Zimske, snižene cijene ulaznica

Poziv u Nacionalni park Krka vrijedi i za sve ostale posjetitelje. Kako bi i ove zime osjetili sve blagodati prirode i vrijednosti Nacionalnog parka na raspolaganju su vam 22 poučno-pješačke staze, 14 biciklističkih ruta i brojni vidikovci s kojih se pruža zadivljujući pogled na slapove i rijeku, bogatu kulturno-povijesnu baštinu i izuzetne geomorfološke oblike stijena. Svježi zrak, umirujuća blizina vode, aktivno provedeno vrijeme i neposredan doživljaj živog svijeta savršeni su razlozi za posjetu. Nacionalni park zimi je posebno magičan, jer rijeka Krka obiluje vodom koja se prelijeva preko bisernih sedrenih slapova.

U zimskim mjesecima Nacionalni park Krka može se posjetiti po nižim cijenama. Tako je jednokratna cijena ulaznice za odrasle 30 kuna, a 20 kuna za djecu od 7 do 18 godina. Park je otvoren od 9 do 16 sati. Navedene cijene vrijedit će do kraja ožujka, a sve ih možete pronaći na službenim stranicama Nacionalnog parka.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.