Aktivno ljeto na otoku Pagu – kreće Pag Outdoor Summer Weekend

Pag Outdoor Summer Weekend, koncept je aktivnih tjedana koji će se održavati s licenciranim i iskusnim trenirima u različitim oblicima aktivnog turizma. Biciklizam, nordijsko hodanje, trail, kajakarenje na moru,  SUP (veslanje na dasci), jedrenje na dasci, trčanje, hodanje, vožnja quadovima, neka su od sportskih događanja koja će se na otoku Pagu održavati vikendima tijekom srpnja i kolovoza.

Turističke zajednice otoka Paga – TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana i TZM Stara Novalja potaknule su ideju ovakvog projekta dok su za osmišljavanje, izradu i provođenje koncepta događaja zaduženi  Run Croatia i Udruga Kissa. Organizirani program pod nazivom Pag Outdoor Summer Weekend započinje vikendom  od 10. srpnja i završava 28. kolovoza.

Treninzi su prilagođeni dobnim skupinama uz pomno odabrane koncepte koje će ponuditi treneri te su prilagođeni trenutnim uvjetima s obzirom na trenutnu situaciju. Svi sudionici plaćaju kotizaciju kako bi se imala potpunu kontrolu i sigurnost na treninzima i evidenciju članova.

Fotografije: Agencija posada

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.