Drive In kino u središnjoj Istri vikendima u rujnu

Gledanje filmova iz udobnosti vlastitog automobila često se prikazuje na američkim filmovima, a za sve vas koji ste o tom novom i drugačijem načinu gledanja filmova maštali, imamo sjajnu vijest – Drive In kino stiže u središnju Istru!

Turistička zajednica središnje Istre, kao uvertiru u turističku posezonu, tijekom dva vikenda u rujnu, organizira besplatno Drive in kino u Tinjanu, Svetom Petru u Šumi, Pazinu i Svetom Lovreču.

Sve će projekcije započeti u 20 sati i besplatne su za sve posjetitelje, no broj automobila je ograničen na 50. Stoga je dolazak potrebno najaviti putem e-maila uz obvezno navođenje željene lokacije te modela automobila i registarske oznake istog. Ulazak automobila moguć je od 19:20 sati. Filmovi će se prikazivati na 12-metarskom ekranu, a zvuk filma posjetitelji će moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu, koji će biti prilagođeni privremenoj radijskoj frekvenciji.

U središnjoj Istri možete posjetiti brojne kulturne i prirodne znamenitosti te outdoor atrakcije kojima ćete ispuniti dan, kao i brojne restorane, konobe, agroturizme i OPG-ove s autohtonom hranom za sve gurmane među vama. Na kraju dana imate priliku uživati u besplatnim projekcijama filmova u Drive in kinu. Postoji li bolja prilika za organiziranje vikend izleta?

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.