Istralandija – ljetna priča koja će probuditi dijete u vama

TripAdvisorov Travellers‘ Choice – najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete u svijetu – 2020. je godine potvrdio da je vodeni park Istralandia 3. najbolji europski vodeni park, dok je u svjetskoj konkurenciji zauzeo respektabilno 5. mjesto. Ovaj se vodeni svijet smjestio u Novoj Vasi kraj Novigrada, a prostire se na površini od 81.000 m², sa 5.500m² vodenih površina. Svojim posjetiteljima nudi 23 veličanstvene atrakcije, te najveći bazen na valove na Sredozemlju.


Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak i nudi pregršt iznenađenja za odrasle i mališane, uz obilje emocija i fantastičnih doživljaja. Atraktivni tobogani, brojni bazeni, vrhunski animacijski tim, te razne atrakcije namijenjene najmlađima – poput vodenog dvorca s piratskim brodom ili interaktivnog kutka s prskalicama i tobogana – upotpunit će ovu veselu ljetnu priču koja će vam dugo ostati u sjećanju.

Članak se nastavlja ispod oglasa


Na radost mališana, Istralandia je ove sezone predstavila i svoju novu maskotu – Landi je duhovita replika sredozemne medvjedice, jednog od najugroženijih sisavaca na svijetu. Sredozemna medvjedica „Monachus monachus“ – lokalno poznata i pod imenom “morski čovik” – obitava u prirodnim staništima u Jadranu. Zaštićena je vrsta i procjenjuje se da ih u našem moru ima dvadesetak.


Istralandia je predstavila još jedan novitet u svojoj ponudi – Family Pool koji se nalazi u blizini Spray Kids Arene i Kids Jumping Poola, gdje roditelji mogu bezbrižno uživati u opuštenoj atmosferi s pogledom na more u ovome bazenu s inovativnom tehnologijom za hidromasažu i 4 hidromasažne kade, te istovremeno nadgledati svoje najmlađe. Zanimljivi bazen od prozirnog stakla zbog svog posebnog dizajna predstavlja nezaobilazno okruženje za savršenu obiteljsku fotografiju koja će se dugo pamtiti.


Specifičnost vodenog parka Istralandia je da se posebna pažnja posvećuje animaciji i zabavi za sve uzraste. Razne igraonice, sportski turniri, natjecanja u bazenu, dječji karnevali, izvedbe mađioničara, uličnih performera i klaunova, te veličanstvena zabavna limena glazba funny brass banda Istralandia jedinstveni su i nezaboravni sadržaj u ovom dijelu Europe i samo dio onoga što se u aquaparku može doživjeti.


Aquapark Istralandia u potpunosti je (osim tobogana) prilagođen i dostupan osobama u invalidskim kolicima. Ulaz je za njih besplatan, dok je za njihovu pratnju osiguran popust na ulaznicu. Ulaz je besplatan i za mališane niže od 100 cm, a svim korisnicima koji svoj rođendan slave u ljetnim mjesecima pruža se mogućnost da na dan rođendana uživaju u Istralandiji bez plaćanja ulaznice. Istralandia tijekom sezone posjetiteljima nudi brojne popuste i posebne pogodnosti, a provjeriti ih možete na njihovoj web-stranici.
Budući da je Istralandia prijatelj životinja, posjetiteljima je pružena mogućnost da svoje ljubimce ovdje ostave na čuvanju. Ova se usluga naplaćuje, a mjesto za ljubimca je potrebno rezervirati unaprijed.


Aquapark Istralandia spada u kategoriju obiteljskih aquaparkova i sve je podređeno tome da se roditelji i njihova djeca u svakom trenutku osjećaju opušteno i sigurno. Istralandia nosi oznake Safe stay u Hrvatskoj i Safe travels, te osigurava da su svi zdravstveni protokoli u potpunosti implementirani.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije