Ovi zimski kokteli osvajaju Hrvatsku – otkrivamo gdje ih možete probati

Kuhani gin i rum punch omiljena su adventska i zimska pića o kojima se priča već nekoliko godina. Potaknuti tom činjenicom, poznati barmen i miksolog Hrvoje Rihtarić te vinar i poduzetnik Vjeko Šoškić osmislili su pakiranja ovih zimskih koktela koji osvajaju publiku – točnije sve one koji su ove godine posjetili Advent u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku.

U posebnim zimskim pakiranjima s ilustracijama koje asociraju na idilične hladne večeri u gradu ili opuštanje uz kamin, ova su dva pomno osmišljena zimska koktela savršena i za početak dobrog večernjeg izlaska, ali i poklon. U danima prije blagdana, ali i u nastavku zimskih hladnih dana, ništa ne grije bolje od kuhanog gina i rum puncha s potpisom dvojice prijatelja.

Ovakav pristup kreiranju pića stvorio je ponudu koju ljudi sve više biraju. Svaki gutljaj savršeno grije, ali i osvježava, a pri stvaranju ova dva pića posebno smo pazili na sastojke i na njihovo kombiniranje. Iako je uvriježeno mišljenje da su kokteli idealno piće u ljetnim danima, ne treba prestati uživati u koktelima ni zimi, posebno kad nam treba ona dodatna doza topline pa smo se pobrinuli da se naš Kuhani gin i Rum Punch uvrste i u ROTO Dinamic poslovnicama, objašnjavaju Hrvoje Rihtarić i Vjeko Šoškić koji stoji iza priznate destilerije Šoškić u kojoj se također mogu kupiti spomenuti zimski kokteli.

I dok je gin oplemenjen hibiskusom, cimetom, anisom, kaduljom, jabukom i šarenim paprom, dok ispijate Rum Punch prostorijom će se širiti mirisi cimeta, đumbira i limuna – blagdanski i romantično. Upravo te mirodije i odabir začina ova dva zimska pića čine posebnim što potvrđuje i sve veća potražnja na adventskim manifestacijama diljem Hrvatske.

Božićni domjenak ili afterwork druženje, blagdanski dani s obitelji, početak noćnog provoda ili napitak koji se nosi na zimovanje i odmore na snijegu? Kuhani gin i Rum Punch odgovor su na sva vaša pitanja i slavljeničke “potrebe”.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.